takze islo by to? uvazoval som nad grafou .... 9600M GT 512MB
skusal som riva tuner no to mi nejake cudne frekvencie ukazalo, atitool to same a nvidiacka utiilita neviem jak sa uz volala tak mi zhadzovala system ... kde je problem? resp ako to pretaktit? thx
book compal jhl90
_________________ MacBook Pro Retina 13 | iPhone 5 16GB black | iPad mini Retina 16GB Space Grey CASE Corsair 300R Carbide Series | RAM Kingston 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 HyperX blu Edition | CPU Intel Core i5-4670K | COOLER Corsair H60 | MB MSI Z-87 G43 | VGA Gigabyte R9 280X OC rev.2.0 | PSU Seasonic S12II-520 | HDD Seagate Barracuda 7200.14 1TB | LCD LG IPS2364V
na taktovanie na booku zabudni,a to rychlo. neni tam na toto dimenzovany ani hardware, ani chladenie. ak ta mrzi, ze ti book funguje, tak len pokusaj osud....
mam tu istu grafu, a ukazuje mi to tak, mas to v poriadku, ale je zbytocne to taktovat... ak sa ti nepaci kup si desktop a tam mozes davat OC ake ces...
_________________ nemam rad ludi ktori hladaju dovody preco by to neslo .. ale krasni su ludia ktori hladaju dovody akoby to slo ....