Zdravím,došlo zas na obmenu železa a tento krát sa budem musieť uspokojiť s mobilnou alternatívou PC. (Čo nerád robím lebo za 1k evri by bola celkom slušná mašina.

)
Takže rozpočet je 900-1000€ s tým,že budem na tom hrať len MMO(wildstar a hlavne wow) ale nájdu sa aj výnimky.Inak obyčajná kancelárska práca,sem tam fotky,sem tam videá.
17 obrazovka by bol ideál,mechaniku to vôbec nemusí mať,bez OS a nechcem y510(jedine,že by som počkal na y50) a za ušetrené evríčka by som potom dokúpil SSD
Zatiaľ som našiel:
MSI GE70 2PE 17,3MSI GE70 PE 15,6Horšia grafika(850 DDR3),i7 ktorý by som asi vôbec ja nevyužil
Asus N550JKPotom som ešte nakonfiguroval ntb na devilltech.de
http://www.deviltech.de/deviltech.php/s ... lFire-DTX/ak Vám to nezobrazí správne tak je to HellFire DTX s i5 4210M,GTX860m,8GB ram,750GB/7200rpm za 906€ + asi doručenie ale tam zas neviem ako sú na tom ich notebooky kvalitou
Kúpa neponáhľa (môj Lenovo Z500 stále dobre dunguje),môžem si dovoliť počkať zo dva mesiace a dovtedy predpokladám zlacnejú aj tie ntb ktoré sa teraz nevošli do môjho rozpočtu.hlavné je aby to vydržalo potiahnuť sem tam nejakú tú hru dva roky.