Zdravím, chcem postaviť herný pc v rozmedzí 900-1000 eur
CPU
Nechám si poradiť ale zatiaľ z môjho prieskumu sa mi zapáčil Ryzen 2600 z rýchleho prieskumu na pcpartpicker. Toto ale vôbec nie je pevné. Ja sa v tom nevyznám takže návrhy sú vítané.
RAM
16GB je nutnosť
GPU
Chcem AMD pretože môj monitor (1080p 1920x1080) má freesync.
Hry aké chcem hrať: Witcher 3, Battlefield 1 a 5 Vysoko vymodovaný Skyrim, Stellaris a Kerbal Space Program.
OS
Sa neráta do ceny. Zo sledovania diskusií som sa rozhdol že si ho zoženiem na ebay.
997€ dokopy + 6€ Win10 z ebay, takto budeš mať výkonu až až, na 1060ku sa vyprdni pri tejto cenovke za 1070 ti
popripade ak mas par € este navyse tak m.2 ssd by bolo fajn aby si netahal kable
Nové.
Toto vyzerá dobre.
Už my treba len GPU a HDD.
RX 580 8GB sa mi pozdáva. Pozerám na gigastore ale neviem so rozhodnuť ktorý model a od ktorého výrobcu. Sapphire sa mi zda že mal najviac pozitivných hodnotení ale stále je tam niekolko modelov.
Nuz... ta 1070ti posluzi lepsie ako rx580. Aj ked mas freesync. Ak trvas na AMD, tak za 300 by si vedel zobrat toto z druhej ruky: https://pc.bazos.sk/inzerat/89037926/AMD-Vega-56-s-8-GB-HBM2.php (mam sestru tejto GK) No je to stale o nieco slabsie ako 1070ti.