Caute
mam (chcem mat) self hostovane dve domeny a kazdu na samostatnom HW preto som do synology nainstaloval NGINX Proxy Manager (Docker) podla tohto videa
https://www.youtube.com/watch?v=X1jCLKKkYuQ Nasledne som do NGINX Proxy Manager pridal prvu domenu, ktora je na inom HW, web tej domeny funguje v pohode. Problem nastal, ked som chcel pridat dalsiu domenu (web), ktora ma byt hostovana na tom istom Synology, na ktorom je nainstalovany Proxy Manager - hadze to chybu 502 Bad Gateway Openresty.
V dockery som vytvoril novu mac vlan siet pre NGINX Proxy Mamager a vytvoril bridge.
Do Proxy Managera som pre tu konkretnu domenu zadal realnu Synology LAN IP
V Synology virtual hosts som skusal menit porty 80/443 na ine (pre pripadny konflikt so systemovymi sluzbami) a potom som tieto zmenene porty samozrejme upravil aj v Proxy Manageri, ale ani zmena portov nepomohla.
Dalej som skusal aj nainstalovat do Synology aj Apache (defaultny webserver pre Synology je NGINX), ale zatial to nejde ani pod jednym z nich.
Na routery mam povoleny dns, preto som skusal aj v routery priradit danu domenu pod lan ip synology - nepomohlo.
"zaujimave" sa mi zda, ze ked som experimentoval s roznymi kombinaciami, tak sa mi pri jednej (nespominam si pri akej) stalo, ze ta chyba sa mi zobrazila aj v tedy ked som namiesto domeny zadal do prehliadaca LAN IP, ale v ostatnych pripadoch cez LAN IP to bolo bez chyby.
Mate napady na riesenie?