no myslim, že najlepšie je ak dostaneš na aute defekt odmontovať koleso a potom sa čudovať, že čo to tak k..a škŕka po asfalte, to si spravil Ty....nechápem, bolí ťa noha, tak si ju odrezal, všetko na niečo v kompe je, vyrieš príčinu, zapoj reprák naspáky a hľadaj ako shiro povedal v biose(to som radil aj ja), alebo soft na sledovanie teplot a iných činností dosky (ak ho tam samoška máš) a zisti kde je problém, dúfam, že nie si doktor človeče, keby si bol mojím, už by s tebou písalo len moje telo bez rúk a bez hlavy, ktorá tak bolí keď premýšľam hehe, kámo nedaj sa odradiť, hľadaj skúšaj čítaj tutok a ten pocit keď to poriešiš hmmm...otvor komp na začiatok a opatrne povsávaj vnútrajšok a s pomocou štetca (nie od farby, ale nového) vyčisti rebrá chladičov na všetkých súčiastkach čo chladič majú, hlavne procák a ak môžeš a dá sa sundaj z neho fan a poriadne ho vyčisti štecom a povysávaj nech sa leskne...potom napíš kako ste...OK? skontroluj aj prípadne rekonektni všetky napájačky, konektory sú děfky...
_________________ Keď môžem tak pomôžem a to isté očakávam aj od iných.... |