[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
NapísalOffline : 23.04.2008 18:27 | neznamy problem

caute
robim registraciu a login uzivatelov a mam dost velky problem ale neviem kde
registraciu mam hotovu aj som ju skusal a vsetko fungovalo a tak som sa dal na
prihlasovanie a pri testovani prihlasovania som zistil ze mi nejde ta
registracia ...ostane mi len prazda obrazovka bez erroru a netusim kde mohla
nastat chyba ked som s tym suborom na registraciu uz nic nerobil ..

toto je ten script :
Kód:
<?php
ob_start();

$datum = date("d.m.Y , H:i:s");

if ($meno=="" or $heslo1=="" or $heslo2=="" or $mail==""){
header("location: ./?go=registracia&hlaska=1");

}else{
if($heslo1 != $heslo2){
header("location: ./?go=registracia&hlaska=3");
}else{
include"db.php";
$check = mysql_result(mysql_query("SELECT count(*) FROM user where
meno='$meno' or mail='$mail'"),0) or die (mysql_error());
if($check !=0){
header("location: ./?go=registracia&hlaska=2");
}else{
$heslo = md5($heslo1);
$vloz=mysql_query("INSERT INTO user VALUES
('','$meno','$heslo','$mail','$web','$datum','$icq','$skype')")
or die (mysql_query());
header("location: ./?go=registracia&hlaska=4");
}
}
}

ob_end_flush();
?>


vsetko mi tam funguje aj tie presmerovania az pokial sa nebudu zapisovat data
do DB a nasledny header..

diky


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neznamy problem

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 23.04.2008 18:53 | neznamy problem

Kód:
or die (mysql_query());
???mysql_error()???


_________________
getch();?{readkey;?} na konci? !A naco! Riesenie je (Alt+F5)
99% pochopí a shaggy je druhá kategória
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 23.04.2008 18:57 | neznamy problem

jasnee to bol preklep ale v tom to neni :( nechapem preco mi to nehodi aspon neaku chybu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neznamy problem

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 23.04.2008 19:11 | neznamy problem

Skúsil som prepísať tvoj script, neskúšal som ho. Opravil som tam nejaké chybičky:
Kód:
<?php
ob_start();
$datum = date("d.m.Y , H:i:s");

$meno = $_POST["meno"];
$heslo1 = $_POST["heslo1"];
$heslo2 = $_POST["heslo2"];
$mail = $_POST["mail"];
$icq = $_POST["icq"];
$skype = $_POST["skype"];
if ($meno == "" or $heslo1 == "" or $heslo2 == "" or $mail == "") {
  header("location: ./?go=registracia&hlaska=1");
} else {
  if ($heslo1 != $heslo2){
    header("location: ./?go=registracia&hlaska=3");
  } else {
    require("db.php");
    $check = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(*) FROM `user` WHERE `meno`='".$meno."' OR `mail`='".$mail."'"), 0) or die (mysql_error());
    if ($check == false){
      header("location: ./?go=registracia&hlaska=2");
    } else {
      $heslo = md5($heslo1);
      $vloz = mysql_query("INSERT INTO `user` VALUES ('', '".$meno."','".$heslo."','".$mail."','".$web."','".$datum."', '".$icq."','".$skype."')") or die (mysql_error());
      if ($vloz == true) {
        header("location: ./?go=registracia&hlaska=4");
      } else {
        echo mysql_error();
      }
    }
  }
}
ob_end_flush();
?>


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 23.04.2008 19:16 | neznamy problem

tieto upravy som uz skusal a neni to ani v tom ... nechapem co sa mohlo stat ved tak ako to tam je som to mal a islo to v pohode a nic som neupravoval v tom subore.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neznamy problem

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 23.04.2008 19:26 | neznamy problem

Spýtam sa takto: Databázu máš už asi vytvorenú, však? Máš v nej aj tabuľku user? Ak áno, tak potom tu mám ešte jeden skript, ktorý som teraz upravil trochu viac:
Kód:
<?php
$datum = date("d.m.Y , H:i:s");

$meno = $_POST["meno"];
$heslo1 = $_POST["heslo1"];
$heslo2 = $_POST["heslo2"];
$mail = $_POST["mail"];
$icq = $_POST["icq"];
$skype = $_POST["skype"];
if ($meno == "" or $heslo1 == "" or $heslo2 == "" or $mail == "") {
  header("Location: ./?go=registracia&hlaska=1");
} else {
  if ($heslo1 != $heslo2){
    header("Location: ./?go=registracia&hlaska=3");
  } else {
    require_once("db.php");
    $sql = "SELECT * FROM `user` WHERE `meno`='".$meno."' OR `mail`='".$mail."'";
    $query = mysql_query($sql);
    if (mysql_num_rows($query) > 0){
      echo mysql_error();
      echo "User exists!";
    } else {
      $heslo = md5($heslo1);
      $sql = "INSERT INTO `user` VALUES ('', '".$meno."','".$heslo."','".$mail."','".$web."','".$datum."', '".$icq."','".$skype."')";
      $query = mysql_query($sql);
      if ($query == true) {
        echo "OK";
      } else {
        echo mysql_error();
      }
    }
  }
}
?>


_________________
V príprave...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.12.06
Prihlásený: 21.02.15
Príspevky: 183
Témy: 59 | 59
Napísal autor témyOffline : 23.04.2008 19:33 | neznamy problem

super takto to ide tak uz to idem iba porovnat a zistit kde bola ta chyba ..urcite to bude neaka hovadina ako sa mi obvykle stava ...diky moc


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neznamy problem

Registrovaný: 04.04.08
Prihlásený: 27.02.12
Príspevky: 532
Témy: 27 | 27
Bydlisko: Nitra
NapísalOffline : 23.04.2008 19:34 | neznamy problem

Ok, rád som pomohol ;)


_________________
V príprave...
 [ Príspevkov: 8 ] 


neznamy problem



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznámy problém

v AMD čipové sady

4

270

12.07.2010 10:28

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznámy problém

v Pamäte

3

146

27.09.2012 16:59

KocuR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznamy problem

v AMD čipové sady

1

589

19.11.2007 20:52

666

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Notebook neznamy problem

v Notebooky a netbooky

5

104

27.05.2013 19:50

22rony11

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznámy problém - Vista

v Operačné systémy Microsoft

3

131

13.06.2012 17:51

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznamy problem s internetom

v Poskytovatelia internetu

4

137

25.11.2013 17:06

adko226

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Uplne neznamy problem (aspon pre mna)

v Operačné systémy Microsoft

24

647

04.04.2008 18:40

makoss

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznámy problém s diskmi vo WIN XP

v Pevné disky a radiče

6

354

08.12.2008 8:20

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznamy program

v Antivíry a antispywary

9

935

09.11.2008 0:01

Blackshadow

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznamy konektor

v Ostatné

2

249

25.06.2011 10:20

27mino2

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznamy error

v Operačné systémy Microsoft

2

175

29.11.2009 1:22

mmichalll

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznamy kod

v Ostatné

1

84

09.03.2013 18:15

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

neznamy HW

v AMD čipové sady

4

619

03.01.2009 11:46

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznámy disk

v Pevné disky a radiče

18

174

04.02.2017 21:36

TobakoLT

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznámy vírus

v Antivíry a antispywary

3

500

08.07.2009 17:09

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neznamy kabel

v Ostatné

10

299

30.12.2007 12:03

mimkork



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF