Planujem kupit niejaky notebook do 35000. Chcel som ho kupit az v septembri ale kamarat nieco rozpraval o tom ze pred skolou pojdu ceny hore. CO je na tom pravdy?
Dik za nazory
no ja som si pred dvoma rokmi kupil zaciatkom jula nove pc za 24tisic zo sharku.
a ked som sa v semtembri pozrel na tu stranku, tak tam ten pc nemal. ale mali tam taky s rovnakymi vlastnostami a stal 19tisic.
takze podla mna pojdu dole cely koncom leta, a aj nove modely daju
Podobne je to aj s bicyklami, ked pridu v septembri nove rocniky 2009, tak modely 2008 budu mat 20 az 50% zlavy. Ale tu to asi nebude take rapidne klesanie cien.
_________________ Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania.
kukal som test pumy v prevedeni msi a nedopadla nic moc, a to som fanda amd/ati, aby ste nepovedali, ze kydam na nich hnoj Je fakt, ze msi notebooky asi nie su boh vie co..
Čakať alebo nie? Dobrá otázka. Obidve možnosti majú výhody aj nevýhody.
ČAKAŤ -výhody:
Za PC zaplatíš menej
Prídu nové modely
Máš to najlepšie ,čo si mzeš môžes dovoliť
NEČAKAŤ -výhody:
môžeš 2 mesiace ,kedy nemusíšchdiť do školy a za ten ča môžeš plne využiť nové PC
A nemyslí si ,že by bol ten rozdile cien od: 1.7.2008 - 1.9.2008 zmenili inak ako sa budú meniť od 1.9.2008 - 1.11.2008
Niekedy v auguste by mala prísť nová platforma od Intelu - Montevina, aj keď neviem či budú hneď aj notebooky na našom trhu, tak každopádne ceny pôjdu dole. Nové notebooky na tejto platforme budú používať DDR3 pamäte, nové procesory a takisto by mali podporovať aj WiMAX technológiu. Takže pokial chceš ušetriť a nechceš zrovna kupovať úplne to naj naj na trhu tak by som byť tebou počkal ešte a kupoval potom po prázdninách.
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
To William : Cez prazdniny mi pc netreba lebo som v praci a nemam cas. A ked si ten cas aj najdem tak mam pc este doma Dufam ze uz budu blueray mechaniky dostupne aj pri lacnejsich notebookoch.
nechcem kazit iluzie , ale za 2 mesiace to bude s BR cca rovnako. Nabeh novych technologii v oblasti zaznamu na media vzdy vyzadoval aj niekolko rokov, kym sa standardizoval a BR natom nebude inak.