[ Príspevkov: 6 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.04.07
Prihlásený: 05.02.11
Príspevky: 146
Témy: 48 | 48
NapísalOffline : 18.09.2009 14:13 | Neodosielanie dat do SQL

Dobry den,
mam taky maly hacik .. Mam jednoduchy formular a chcem aby mi To posielal do skriptu a ten skript do MySQL .. Skript aj MySQL odoslanie mam pretoze MySQL odoslanie mi funguje ale do DB prida iba prazdne policka a ked do skriptu na odoslanie napisem echo $premena tak mi nic nevypise. Preco mi tam nic neposiela?

Skript na odoslanie:
Kód:
<CENTER>
<form method="POST" action="./admin-pisomky-do.php">

<table>
<tr>
    <td id="povinne">Predmet:</td>
    <td><input type="text" name="predmet" value="abc"></input></td>
</tr>
<tr>
    <td>Obsah:</td>
    <td><textarea style="width:600px;height:300px" name="obsah"></textarea></td>
</tr>

<tr>
    <td>Dátum previerky:</td>
    <td><input type="text" name="kedy"></input></td>
</tr>

<tr>
    <td>Dátum pridania:</td>
    <td><input type="text" name="pridane" value="abc"></input></td>
</tr>

<tr>
    <td></td>
    <td><input type="submit" value="Pridať!" name="B1" /></td>
</tr>
</table>
</form>


Vykonavaci skript:
Kód:
<?
$DB_SERVER="localhost";
$DB_LOGIN="NOLOGIN";
$DB_PASSWORD="NOPASS";
$DB="NODATABASE";
mysql_connect("$DB_SERVER", "$DB_LOGIN", "$DB_PASSWORD");
mysql_select_db("$DB") or die ("Nemôžem sa spojiť z SQL Serverom! kontaktujte admina");
mysql_query('SET NAMES CP1250');
$obsah = nl2br($obsah);
$upd = mysql_db_query($DB, "INSERT INTO pisomky (predmet, obsah, kedy, pridane) VALUES ('$predmet','$obsah','$kedy','$pridane')");
if (!$upd)
{
echo "<h3>Je to na trt !!! </h3>";
}else{
echo "<h3>Je to OK !</h3>";
}

echo $predmet;
echo $obsah;
echo $kedy;
echo $pridane;

?>


//zdrojak patri do code! (stenley)


Offline

Správca fóra
Správca fóra
Neodosielanie dat do SQL

Registrovaný: 27.07.07
Príspevky: 3971
Témy: 51 | 51
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 18.09.2009 14:16 | Neodosielanie dat do SQL

vypnute register_globals, vypnute zobrazovanie chyb...

pouzivaj $_POST['predmet'], $_POST['obsah'], ...


_________________
Desktop: CPU: AMD Athlon64 3000+ | MB: Biostar K8T890-A9 | VGA: NVIDIA GeForce 6200 LE 256MB | RAM: 2x 1GB A-DATA DDR 400 MHz Dual Kit | HDD: WD Caviar Blue 320GB | DVD: LG GSA-H10N | Keyboard: Chicony KU-0420 Silver/Black | Mouse: Logitech RX1000 | Zdroj: Corsair CX400 400W | CASE: DELUX DLC-MD370 Black | LCD: 20" Samsung 206BW | Repro: Teac XL-20
Notebook: ACER Aspire 4820TG 14" | CPU: Intel Core i5 2,53 GHz | VGA: ATI Mobility Radeon HD5650 1GB / Intel HD Graphics | RAM: 4GB DDR3 1066 MHz | HDD: 640GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.04.07
Prihlásený: 05.02.11
Príspevky: 146
Témy: 48 | 48
Napísal autor témyOffline : 18.09.2009 14:36 | Neodosielanie dat do SQL

Prepac som zaciatocnik v PHPcku. Ako pouzijem to POST['nieco']?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.04.07
Prihlásený: 05.02.11
Príspevky: 146
Témy: 48 | 48
Napísal autor témyOffline : 18.09.2009 14:39 | Neodosielanie dat do SQL

LOCK! Stanley dakujem vyriesil som to zapnutim register globals!

Navod:
Vytvorenie .htaccess suboru na FTPcku.
Vlozenie riadku "php_flag register_globals On" do suboru.
Hotovo.

STANLEY THXX!
LOCK!


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Neodosielanie dat do SQL

Registrovaný: 09.07.08
Prihlásený: 17.01.15
Príspevky: 1586
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 18.09.2009 15:30 | Neodosielanie dat do SQL

rád by som ťa upozornil na nevhodnosť register_globals
http://sk.php.net/manual/en/security.globals.php


_________________
neříkejte, že něco nejde udělat, protože se vždycky najde nějaký blbec, co neví, že to nejde – a udělá to!
Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 19.09.2009 1:17 | Neodosielanie dat do SQL

Filipyno píše:
LOCK! Stanley dakujem vyriesil som to zapnutim register globals!
On ti ale nakázal zapnúť to. :) Register_globals existuje len preto, aby sa dali spúšťať skripty určené pre php3 (a teda veľmi staré skripty).


 [ Príspevkov: 6 ] 


Neodosielanie dat do SQL



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Chcem dať môj JS projekt na github, ako tam dať obrázky?

v Ostatné

10

415

27.03.2014 21:56

Kamahl

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sql

v Redakčné systémy

7

714

12.04.2007 9:55

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Sql.....

v Databázy

27

1297

18.07.2008 16:50

m4r14n

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

DB sql

v PHP, ASP

1

240

27.08.2011 11:45

emer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL injection

v Služby a webstránky

1

72

27.02.2014 17:36

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL help

v Databázy

0

574

04.10.2010 8:42

acheron1555

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

rýchlosť SQL

v Databázy

6

452

05.05.2010 7:58

coldak

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL Injection

v PHP, ASP

2

428

07.01.2010 20:43

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL prikaz

v Databázy

8

1371

06.10.2009 19:21

rooobertek

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL worksheet

v Databázy

0

606

13.11.2008 21:50

lukinno

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

microsoft sql

v Ostatné programy

1

369

04.02.2009 1:34

vivo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL dotaz

v Databázy

3

318

14.08.2012 16:00

hackerwoody

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL samouk

v Databázy

11

2736

23.09.2009 17:32

Srnka0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL Trigger

v Databázy

1

133

15.05.2013 22:51

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

VisualStudio - sql

v Databázy

9

446

08.05.2016 8:38

1xyzed

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

SQL injection

v Databázy

7

561

11.01.2010 17:17

Antuanet



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF