Nejde zvuk...Cafte mam problem...ked som dnes rano spustil pc nesiel mi zvuk . Skusal som nainstalovat najnovsie ovladace ale stale to nejde. Poradte co mam robit . Zvukova karta: Realtek ALC201A AC´97 Dik -Skus pridat hlasitost... -Skus zapnut repraky... -Skus sa mrknut na nastavenie konektorov v audio paneli -Skus vo vystupe ine repro/sluchatka -Skus pozriet v spravcovi zariadeni, ci su vsetky spravne nainstalovane -Skus povedat, co si skusal... dal som zvuky a zvukova zarizeni a tam mi pise ze zvukove zarizeni neexistuje takze hlasitost sa pridat neda repraky mam zapnute skusal som zapnut sluchadla ale ani cez ne nic nejde edit: teraz som dal cez sound effect manager HRTF demo a islo to...ale nic ine nejde Skus behnut do biosu, ci nahodou nieje vypnute onboard audio. lol zrazu mi zacala ist hudba v media playeri ale youtube a systemove zvuky stale nejdu skusim ten bios... edit: nebolo to vypnute v biose S velkou pravdepodobnostou mas posahane ovladace. 1.skus obnovenie systemu do datumu,ked to islo ok. 2.Pokial to nepomôze tak preinstalovanie ovladacov. to obnovenie systemu pomohlo dik caute nevie mi tu niekto poradit dnes mi vypadol zvuk nejde jedine na skype ked mi pride sprava a pri spustani laptopu inac vobec nikde obraz ide ale zvuk nie poradte mi prosim niekto ja som do compu debil je tu niekto kto mi vie poradit prosim je tu niekto kto mi vie poradit s tym zvukom som v koncoch mam toshibu l300 windows vista 32 byt a zvukovu kartu realtec poradi mi niekto prosiiim ...
Nejde zvuk...
|