Nejde zvukNejde mi zvuk na staršom počítači. Viete v čom je problém? Základná doska: MSI K7T266 Pro2 (MS-6380 v2.0) Zvuková karta: VIA AC´97 Enhancen Audio Controller Predpokladám, že máš ako OS WinXP, stiahni a nainštaluj: http://download1.msi.com/files/download ... ound75.zip jj mám win XP... spravil si, co ti hore napisal prandof? stiahnut, rozbalit, otvorit zlozku VIA_AC97_4150D a spustit SETUP.exe (velkost 212kB), prejdes instalaciou, restartnes PC a vsetko by malo zacat fungovat No teraz to inštalujem. Screen takej chyby s inštalácie. http://www.uloz.to/9915904/dsc00833-jpg obrazky uploaduj na imageshack.us potom sem bud len link (co ti to vypise po dokonceni uploadu) alebo to das do tagov linknaobrazok.jpg a bude to tu ako normalny obrazok http://imageshack.us/photo/my-images/718/dsc00833bi.jpg to nieje chyba, daj pokracovat Dobre idem na to... // pridané po 5 minútach od posledného príspevkuĎakujem, už mi ide zvuk. ahojte, mam ten isty problem, tu istu zvukovu kartu avsak ten update co tu kazete stiahnut mi nepomohol, mate este nejaky iny napad?? prosim poradte mi. mas dole vedla hodin ikonu reproduktora? nemas len stlmene hlasitosti? co ku PC pripajas (repro, sluchatka,...) a kam (dopredu, dozadu - farba vystupu)? vsetko je naplno aj spravne zapchate v tom problem nie je, a vlastne to nie je na mojom pc ale na ujovom preinstalovaval som mu OS a ze vraj odvtedy to nejde ale podla mna to neslo ani predtym, takze podla vas staci nainstalovat iba ten update a malo by to ist?? lebo fakt je tam taka ista zvukovka ako je napisana vyssie, a repraky na inom notebooku funguju takze v nich chyba nie je. Zdravim vsetkych. Mam problem so zvukom na toshiba tecra m10-1f2. Pocitac sa tvari ze je vsetko v poriadku ale zvuk nikde. Skusil som uz vsetky dostupne veci ale nic POMOOOC ide o zvuk na mojom počítači... absolutne nejde a neviem čo mám urobiť. nechce mi prečítať repraky :( a nejde to ani bez nic, stale mi tam zobrazujem nejake kraviny ako usb device a pod. netusim co mam urobit lebo sa to neda ani zmeniť, prosim poradte ;) diki moc P.S. prosim odpovedajte mi na mail: omairish4@gmail.com irish44 nie nie na e-mail ti odpovedat nebudem, maximalne som ochotny odpovedat sem na forum (od toho tu je) teraz s5 k teme nechce precitat repraky? ako to myslis? aky mas system? windows 7 / vista - pravym na reproduktor vedla hodin - prehravacie zariadenia - co tam mas? mam xp profesional... a ked zapojim repraky do pc a zapnem napr.youtube tak mi to ukazujem obraz ale nie zvuk... a nejde mi to ani na nijake sluchadla ani nic... ani i tunes mi nechce prehravat lebo mi tam daco chyba alebo take daco mas vlastne nainstalovane ovladace ku zvukovke? aku mas dosku? odkedy ti to nefunguje? preinstalovaval si system? to nemam ani najmensej potuchy... a tie ovladace tak tam mam iba jeden dajaky wavw in alebo co... asi od rana... skusal som sa pytat kamarata a nevedel, preinstalovat system??? to mi zrusi stky veci v pc? (o pc viem velmi malo) nevravim ze mas preinstalovat system, len ze ...
Nejde zvuk
|