Zdravím mám jeden problém že mi nejde načítať jedna stránka konkrétne ide o stránku zpovednice.cz po pripojení mám len čiernu obrazovku a túto adresu https://www.zpovednice.cz/error_new.php?kodik=P62M197M243M194I&ipadr=62.197.243.194 Keď som to skúšal na mobile na dátach nebol žiaden problém. Pozeral som aj iné fóra avšak nič nepomohlo. Skúšal som toto ipconfig /releaseipconfig /allipconfig /flushdnsipconfig /renewnetsh int ip set dnsnetsh winsock reset ale to nepomohlo. Tak som skúšal zmeniť dns na 8.8.8.8 a 8.8.4.4 ale ani to nepomohlo.
otvaras nejaku divnu adresu vid jej parametre....naco je tam nejaky kod a IPcka, to je nejaky referral? klasicka zpovednice.cz sa normalne otvori, akurat samozrejme flashove prvky nejdu, ako pisal void vyssie. No da sa to pouzivat. Inac ta stranka jetotalny odpad, nestojaci ani za nacitavanie, nieto este riesenie nejakych problemov.
Ja tam chodím len čítať pár krát do dňa niektoré komentáre je to sranda. Ale u mňa je problém že tam mám čisto čiernu stránku a každý prehliadač to zobrazí tak isto.
// Spojený príspevok 28.04.2020 16:57
A ten link ide o to že to má zobraziť normálne ale zobrazuje to hentak a to je to že neviem prísť na to že prečo.
posli odkaz, ktory sa snazis otvorit, nie na ktory ta presmeruje inac nie je co radit a za dalsie, odporucam kontaktovat prevadzkovatela, co myslis ze ho najdes tu?
Opera s tým nemá problém, otvorí to aj z toho divného linku.
_________________ ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI II, AMD RYZEN 7 5700G, Samsung 970 EVO PLUS NVMe M.2 PCIe3 500GB,DIMM DDR4 32GB 3600MT/s CL16 (Kit of 2) 1Gx8 KINGSTON FURY Renegade Black Xiaomi POCO X3 6GB/128GB