[ Príspevkov: 8 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 04.07.06
Príspevky: 229
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sereď
NapísalOffline : 07.07.2006 18:03 | neche mi zobrazit meno

http://spoznaj.chlievik.net/skuska/form.php (neni to na propagaciu nejakej stranky nebojte sa!nemazte!)
jedna vec mi vrta hlavou na konci (konec.php) mi nezada meno take ake som napisal pritom je tam kod:
Kód:
<?php
$meno = $_POST["meno"];
if ($meno == "")

echo "$meno ste uspesne zapisany v registri"

?>

poveddzte co je zle


_________________
scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHz pamet RAM - 1 Gb HDD - 250 Gb SATA II WD Grafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG
I wanna play a game
Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 07.07.2006 19:11 | neche mi zobrazit meno

Najprv si oprav tam
Kód:
<tr><td vallign="top"><b>Vaše meno:</b></td>
na
Kód:
<tr><td valign="top"><b>Vaše meno:</b></td>

vallign neexistuje, len valign.
Dalej tam uzavri </form>
Ak som ta spravne rozumel, nesmies dat
Kód:
<form action="zpracuj.php" method="post">

ale
Kód:
<form action="konec.php" method="post">
alebo zmenit ten subor konec.php na zpracuj.php a dalej tam skus dat
Kód:
<?php
$meno = $_POST["meno"];
if ($meno == "")
echo $meno." ste uspesne zapisany v registri";
?>

a nesmie zabudnut oddelit retazec znakom ;
alebo
Kód:
<?php
$meno = $_POST["meno"];
if ($meno == ""){
echo $meno." ste uspesne zapisany v registri";
}
?>

Premenné v echo musis oddelovat od ostatneho textu takto:
Kód:
 echo "text".$premenna."text";


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 04.07.06
Príspevky: 229
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sereď
Napísal autor témyOffline : 07.07.2006 19:20 | neche mi zobrazit meno

diky moc idem skusit :)


_________________
scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHz pamet RAM - 1 Gb HDD - 250 Gb SATA II WD Grafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG
I wanna play a game
Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 04.07.06
Príspevky: 229
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sereď
Napísal autor témyOffline : 07.07.2006 19:25 | neche mi zobrazit meno

stale to nejde...nevim preco?


_________________
scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHz pamet RAM - 1 Gb HDD - 250 Gb SATA II WD Grafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG
I wanna play a game
Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 07.07.2006 19:51 | neche mi zobrazit meno

nema tam byt to
Kód:
if ($meno == "")


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 04.07.06
Príspevky: 229
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sereď
Napísal autor témyOffline : 07.07.2006 20:01 | neche mi zobrazit meno

proste chcem toto...mam formular - form.php tam vyplnite udaje po spracovani prejdete na zpracuj.php kde to vsetko vypise co ste napisali pre pripadne vratenie sa a opravu (davam to len ako cisto priklad tak sa nsmejte :) ) a potom po pokracovani vas niekam imaginarne zapise a tam - konec.php mi nechce zobrazit meno cody su nasledovne
form.php:
Kód:
<img src="PHP BEGINNER.jpg" align="center">
<form action="zpracuj.php" method="post">
<form action="konec.php" method="post">
<table>
<tr><td valign="top"><b>Vaše meno:</b></td>
<td><input type="text" name="meno"></td></tr>
<tr><td valign="top"><b>Váš vek:</b></td>
<td><input type="text" name="vek"></td></tr>
</table>
<input type="submit" name="ok" value="Pokracuj">
</form>

zpracuj.php:
Kód:
<img src="PHP BEGINNER.jpg" align="center"><br>
<form action="konec.php" method="post">
<html>
<head>
<title>Medzikrok</title>
</head>
<body>

<?
$meno = $_POST["meno"];
if ($meno == "")
{
echo "Nebylo zadáno jméno";
}
else
{
echo "Vaše jméno je ".$meno;
}
?>
<br />
<?
$vek = $_POST["vek"];
if ($vek == "")
{
echo "Vy nemate vek ?";
}
else

echo "Vas vek : $vek"

?>
<br />
<input type="submit" name="ok" value="Pokracuj">
</body>
</html>

konec.php:
Kód:
<img src="PHP BEGINNER.jpg" align="center"><br>
<?php
$meno = $_POST["meno"];
echo  $meno. " ste uspesne zapisany v registri"


?>
prepacte za chaoz realnu podobu najdete na
http://spoznaj.chlievik.net/skuska/form.php
este raz opakujem nejde tu o spropagovanie stranky nechcelo sa mi tahat php do pc tak to robim na nete dakujem vopred


_________________
scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHz pamet RAM - 1 Gb HDD - 250 Gb SATA II WD Grafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG
I wanna play a game
Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 29.12.05
Prihlásený: 19.10.14
Príspevky: 539
Témy: 62 | 62
Bydlisko: 127.0.0.1 (...
NapísalOffline : 08.07.2006 13:10 | neche mi zobrazit meno

skus
Kód:
<html>
<head>
<title>Medzikrok</title>
</head>
<body>
<img src="PHP BEGINNER.jpg" align="center"><br>
<form action="konec.php" method="post">
<?
$meno = $_POST["meno"];
if ($meno == "")
{
echo "Nebylo zadáno jméno";
}
else
{
echo "Vaše jméno je ".$meno;
echo "<input type=\"hidden\" name=\"meno\" value=\"".$meno."\">";
}
?>
<br />
<?
$vek = $_POST["vek"];
if ($vek == "")
{
echo "Vy nemate vek ?";
}
else

echo "Vas vek : ".$vek;
echo "<input type=\"hidden\" name=\"vek\" value=\"".$vek."\">";
?>
<br />
<input type="submit" name="ok" value="Pokracuj">
</form>
</body>
</html>

Nedavaj ziaden tag pred <html> a hlavičke <head>, davaj medzi <body> a </body>. A uzatvaraj tagy!
Alebo pokial chces aj kontrolu ci su vyplnene a az potom pokracovat tak daj
Kód:
<html>
<head>
<title>Medzikrok</title>
</head>
<body>
<img src="PHP BEGINNER.jpg" align="center"><br>
<?
if ($meno == "") echo "Nebylo zadáno jméno";}
elseif ($vek == "")  echo "Vy nemate vek ?";
else {
echo "<form action=\"konec.php\" method=\"post\">
echo "Vaše jméno je ".$meno;
echo "<input type=\"hidden\" name=\"meno\" value=\"".$meno."\">";
echo "Váš vek : ".$vek;
echo "<input type=\"hidden\" name=\"vek\" value=\"".$vek."\">";
echo "<input type=\"submit\" name=\"ok\" value=\"Pokracuj\">
}
?>
</body>
</html>


Neviem ale ci to ide...neskusal som, len pisal....


Offline

Užívateľ
Užívateľ
neche mi zobrazit meno

Registrovaný: 04.07.06
Príspevky: 229
Témy: 22 | 22
Bydlisko: Sereď
Napísal autor témyOffline : 08.07.2006 14:55 | neche mi zobrazit meno

super diky uz to funguje som ti vdacny....este raz ma kontaktuj prosim na icq ebo som nevedel kto si tak som zrusil


_________________
scobby's PC: procesor - AMD Sempron 3000+ 1.81 GHz pamet RAM - 1 Gb HDD - 250 Gb SATA II WD Grafika - ATI Radeon Shapire 9550 256 MbMys : Razer Copperhead 2000dpi chaoz green DVD RW - LG
I wanna play a game
 [ Príspevkov: 8 ] 


neche mi zobrazit meno



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neche pretaktovat procesor E8400

v Intel - Integrated Electronics

6

652

30.07.2009 16:39

f4r0

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows Vista neche hibernovať

v Operačné systémy Microsoft

5

719

21.10.2009 20:44

petocervik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Neche pripojit SE C510.

v Mobilné zariadenia

4

293

23.06.2010 18:55

mirom

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Pls pomoc neche formatovat disk

v Notebooky a netbooky

1

665

04.03.2007 21:20

shiro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

meno

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

393

04.03.2009 17:12

djsulo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

meno,heslo

v Služby a webstránky

2

99

02.10.2013 7:15

tomas_svk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tlačítko Zobraziť

v HTML, XHTML, XML, CSS

5

130

05.10.2013 20:00

majky358

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

web meno heslo

v HTML, XHTML, XML, CSS

2

399

18.10.2009 19:40

elkat

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Windows 10 meno

v Operačné systémy Microsoft

4

167

09.11.2016 19:10

Scripty

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meno v sieti

v Operačné systémy Microsoft

0

244

22.09.2008 12:14

maugggly

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Meno a heslo

v Databázy

10

660

04.04.2008 8:14

mokus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zobrazit registre

v Operačné systémy Microsoft

1

328

14.09.2009 16:32

Milan.H

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

zobraziť uložené heslá

v Operačné systémy Microsoft

1

158

12.11.2014 17:48

hanesovic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Skryť/Zobraziť - Funkcia

v JavaScript, VBScript, Ajax

5

662

16.11.2010 14:19

zaciatocnik

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zobrazit len raz

v PHP, ASP

17

529

21.12.2008 15:34

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ako zmenit meno pocitaca

v Operačné systémy Microsoft

3

2199

29.10.2006 9:11

sairik



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF