1. kvalitny obsah pre ludi nie pre robotov
2. obsah napisany podla standardov (ale myslim ze ked stranka neni uplne validna nic sa nedeje. skuste si to s naj-portalmi - nemaju validne stranky a ani ich to ne****)
3. aj nejaka ta aktualizacia je dobra s toho dovodu ze ludia sa radsej vracaju na stranky kde sa nieco deje nie kde su rok stare informacie.
co sa tyka janovej stranky si myslim ze ta navstevnost je spojena s tym ze je admin tohto fora a ludia sa o nho zaujimaju ze kto to je.
4. dodrziavanie nadpisov h1 h2 h3 h4 - ostatne sa neodporucaju velmi pouzivat
5. tag title na kazdej stranke iny s relevantnymi slovami
6. description, keywords - udajne nemaju velku vahu ale myslim ze to neni dovod prestat ich pouzivat
7. namiesto <b> pouzivat <strong> a pri pisme namiesto px pouzivat em - s tymto mam problem kus to em nerad pouzivam pri beznom texte
8. registracia do vyhladavacov - najlepsie do kategorii ktore suvisia s obsahom stranky
9. spatne odkazy zo stranok obsahom podobnych
10. originalny obsah!
k spatnym odkazom. ak ma stranka PR0 alebo este nema PR neodporucam vymienat odkaz pretoze toto moze byt penalizovane pripadne len ignorovane. tiez by som velmi nemenil zo strankami s PR1 a 2 zacal by som od PR3 minimalne. pritom je dolezita nie hlavna stranka ale stranka na ktorej bude vas odkaz, na toto pozor!
toto neni vsetko, dalo by sa napisat aj 100 bodov no uz musim pracovat
p.s. toto su len moje postrehy ktore som ziskal citanim odbornych clankov, mozno ma niekto zotre ale v celku si myslim ze toto su take naj veci no na nieco dolezite som zabudol len si neviem spomenut na co
// update
presne ziadne framy, ani i-frame
a este pekne adresy v ktorych su relevantne slova