eXistenZ píše:
no pozri... ak by si chcel vymenit dosku aby mala buducnost do perspektivy, tak by si rovno musel menit grafiku procak ramky... to snad ne

lebo socket 939 je uz odstaveny (alebo velmi skoro bude)
ddr1 su uz slabe...
agp je zastarale...
takze riesenie? - cele to cvaknut, a kupit lacnejsie dvojjadro od amd, nejaku lacnejsiu ddr2 ramku, a pcie kartu... aj ja som tak spravil a to som mal rocny pocitac (ale mal som ddr1 agp s939

)... lebo myslim ze sa to neoplati, tak to treba nejak tak vyriesit... ak by si sa takto rozhodol, v klude ti napisem konfigu do urcitej ceny...
alebo ak nie, tak kup tu x1950gt do agp a mas vystarane na rok - dva... mne sa ale viac paci varianta jedna

no mas pravdu so vsetkym co tu hovoris aj ja som tak uvazoval.....aj ked si myslim ze ten procesor je na hry zatial ok za tu cenu a ist uz teraz do dvojjadra hlavne kvoli gamesom??? taky pol rok tomu dat este uz aj kvoli cene.....
ja som uvazoval uz len kvoli tomu cipu via k8m800 a ht 1600 mt/s ze by bodlo daco lepsie a ked uz, taak pcie. a chcel som ostat na 939 uz len kvoli celmu upgradeu lebo tak vymenim dosku+vga a takto by som riesil cely komp......
tak skor mi slo o to ci ta new maticna+grafika do pcie nebude celkovo za tie peniaze lepsia varianta alebo ostat na tej agp??.......
dufam ze som to vysvetlil, peniazky tlacia.....a to je v dnesnej dobe asi naj problem ze???
taktze suma sumarum mam dve moznosti:
1. kupit cisto agp verziu
2. kupit pcie+ novu maticnu
diky za rady vsekym .....