Ahojte som majitelom NB HP Pavilion dv6000 ktorym som kupil v USA cez internet.Man na neho celosvetovu 1 ročnú záruku.
Komfiguracia AMD Turion (TM)64 X2 Mobile TL-56 (1,8Ghz 1MB cash) 15,4 WXGA BrightView Widescreen (1280x800),Nvidia Geforce Go 7200 256 MB DDR2,HP Imprint finish + microphone + webcam, 2048 Mb DDR2 2x1024, 120Gb 5400 RPM SATA HDD,lightscribe Super multi 8xDVD-RW/DL, 802.11a/b/g WLan-Bluetooth,6 člankova bateria,Genuine WinXP Professional
A mam s nim takyto problem HDD mi asi pred 2 tyzdnami zacal nejak blbnut resp ist ide vsetko NB nabehne v poriadku ale pocas toho ako je NB zapnuty hdd vydava zvuk tuka stale to robi tu tu a niekedy pomalsie a niekedy rychlesie.Neviem cim to moze byt mozne je že mi odchadza HDD reps čitacia hlava alebo su to loziska na rotore ktory otaca plotne. A este mam problem so zvukovkou ked ide zvuk tak popri hrani hudby alebo filmu v repoduktoroch pocut take praskanie.
Bol by som rad keby ste mi mohly napisat ako by sa dali vyriesit tieto dva problemy bez toho aby som odniesol NB na reklamaciu
|