Ahojte!
Na Slovensko chodím stále menej, ale stále si rád zájdem ne najeký výlet v okolí. Plánovanie je ale trochu ťažkopádne, pretože už som na veľa miestach bol a tiež raz som v BA, raz na Orave, raz doma. Niekedy sa tiež teperím domov cez celé slovensko a kľudne by som si urobil nejakú zastávku na peknom mieste, kde som ešte nebol.
Na slovenskom internete poznám dva lepšie weby, ktoré zhromažďujú takéto informácie. Ten najznámejší uchmatol najlepšiu doménu, ale funkčne i designom sa zastavil v roku 2010(a toľko reklamy...). Ten druhý má hroznú doménu a tiež nie je dva krát prehľadný. Aj keď ponúka niečo podobné, ako by som chcel, je to pomalé a nepohodlné.
Preto som si povedal, že vo voľnom čase, ktorého veľa nemám, si urobím jednoduchý web, ktorý by spĺňal moje nenáročné požiadavky - tzn. prehľadné zobrazenie na mape a krátky popis. Viac si viem vyhľadať.
Možno ho teda tiež niekedy využijete

Zatiaľ ide len o testovaciu prevádzku. Prípadne chyby prosím nahlásiť.
Adresa: http://navylet.infoBudem rád za postrehy, kritiku, nápady na vylepšenia a hlavne budem rád, ak sa o obsah tiež pričiníte. Je možné tam pridávať nové miesta, alebo fotky k už existujúcim.
Moja idea je taká, že by tam mohli byť nie len dobre známe pamiatky a miesta, ale aj menej známe miesta vo vašom okolí, ktoré často poznajú len miestni. Proste všetko, čo pokladáte za zaujímavé.
Na webe stále pomaly pracujem. Ak by sa chcel niekto zapojiť, nepohrdnem výpomocou (pridávanie/úprava miest, fotiek, informácií atď...) Keď tak píšte správu.
PS:
V pravidlách sa píše:
Ak sa bude jednať o evidentné zviditeľnenie vašich, alebo cudzích stránok, bude to brané ako reklama a vyhradzujeme si právo takéto príspevky zmazať.
Keďže ide o malý, neziskový a úplne zdarma projekt určený ľuďom, tak som si dovolil. Ak sa nepáči, zmažte to.