Mys na CSCaute,,,vedeli by ste nekdo poradit daku mys co by bola celkom good na hranie CS 1.6 - rozmyslal som nad razer krait http://www.progamingshop.sk/razer-krait ... -2284.html Je nejaky obrovky badatelny rozdiel medzi nejakou obycajnou mysou za 5-10 v tescu a nejakou profi ktora ma 1500< a viac dpi. dik ja mam notbukovu mysku malicku, microsoftka a hram s tym csko(steam samozrejme) uplne v pohode, podla toho na co si zvyknes no, da sa hrat aj z tesco mysou ked si das sensitivitu 20 xD Ber niečo z A4Tech XL série (XL-750BF alebo XL-740BF). nezalezi od dpi...to si kludne zmenis aj vo windowsovych nastaveniach...je dobre mat kvalitny snimac ale da sa hrat dobre aj s 10 korunovou....odporucam mysky od Logitech G5 a MX 518 + podlozka Steelseries QCK a4tech maju prijatelne ceny a dobru kvalitu za tu cenu...Razer nemam rad a velmi sa kazia... Predaj ukončený.....takže si dorozmýšľal. Tie A4tech sa tiež ťažko zháňajú. http://www.alza.sk/mys-a4tech-xl-750bf-d99587.htm ok diki all tak by som potom bral tu a4tech ked vravite ze su good a cena je dobra ... ja ju mám a až nato, že má hlučné klikania je to perfektná myška ja mam razer krait a nemozem si ju vynachvalit mam ju uz asi tretim rokom a ziadny problem.. ja ju mám a až nato, že má hlučné klikania je to perfektná myška A toto sa mi práveže nezdá, nepostrehol som nič také. 750BF je squela myska. Uz som si kupil druhu ten isty model niet tomu co vytknut. Len to ze starsi model mal tenky kabel co v testoch sa ukazalo ako chyba kedze nevedel preniest alebo ako to nazvat toplko DPI ako senzor vie poskytnut. V tej novej co mam je uz kabel hrubsi teda to asi odstranily A este k tej myske existuje vela farebnych prevedeni a motyvov takze kazdy si pride na svoje. škoda, že nieje v modrej .. nakoniec som volil zelenú To tommy1104: každý vníma hluc ináč, mne príde dosť hlasný klik, napr oproti mojej starej Geniuske Ale ako chybu to teda nepovažujem a ani to nejak nevnímam, len prvý šok bol že je to hlučné Tak to si sa minul, ja vnímam hluk dosť citlivo, viď. moje analógie odhlučňovania. Ale tak uznám no, asi som mal veľmi shitné myši predtým. hmm tak hluk pri mysiach mi vobec nepride na rozum ale ako kazdemu podla chuti... ...
Mys na CS
|