caute.este som to nikdy neskusal ale mohol by mi niekto vysvetlit ako si zahrat po sieti?co mam na to spravit?a aby som nemusel platit.teda mozno som povedal blbost ale pre istotu.
Tak na CSko musíš mít Steam nebo něco takového ne?
_________________ !!! <°)))>< Jmenuju se Honza Macek a mám půlmetrovej klacek(a proto poslouchám tekkna).
cupi@ktknet.cz <Drum&Bass><Tekkno> Umíte mluvit a číst v hádankách? Ano? Tak jak vysvětlíte tohle? ......................... Jste vedle co?
!!! ><(((°>
_________________ !!! <°)))>< Jmenuju se Honza Macek a mám půlmetrovej klacek(a proto poslouchám tekkna).
cupi@ktknet.cz <Drum&Bass><Tekkno> Umíte mluvit a číst v hádankách? Ano? Tak jak vysvětlíte tohle? ......................... Jste vedle co?
!!! ><(((°>
sosni cs na http://www.cs.antik.sk/modules.php?name=Downloads aj patch (je to legal) je to non steam verze pak si nainstauj hamachi....
bez na www.hamachi.cz najdi si v pravo counter strike 1.6 a dej start a otevrit..... dyz nebude sit plná tak se ti nacte do hamachi spustis CS...
das find server....LAN... refresh a najudeu se ti zalozene hry..... funguje to skvěle ale chce to minimalne 512 kb/s net.... tak to skus dybys neco nechapal napis...
!!! ><(((°>