prosim vas o radu...moj stary PC ktory mam v podpise absolutne nijak nereaguje na stlacenie pwr tlacidla...nic sa nedeje a jedine co na pocitaci funguje je, ze mi vzadu svieti oranzovo vstup na lan kabel...inak sa vobec neda pocitac zapnut..zapojenie tlacidla som skontroloval..neviete cim by to mohlo byt? skusal som aj reset CMOS aj ed neviem ci to s tym moze nejak suvisiet...za rady vopred dakujem
odpoj všetko od PC - monitor, klavesnica ... a po lepšej chvile zapoj a skús opätovne zapnúť prípadne odpoj HW vnútri , niekedy sa stane, že PC takto štrajkuje
_________________ PC - ASUS M2N-MX Se+ | AMD X2 4200+ | 2GB RAM | Nvidia 8600GT | WD 320GB | 350W |NTB - ASUS K50AB SX-010 | | ASUS X550L | SteelSeries Mousepad | A4tech XL-750BF | HTC Explorer | CCNA (640-802) |
_________________ V lavo faza v pravo nulak, kto to neví ten je čurák. Psychologické reakcie davu sú na burze rovnaké, ako v divadle: Jeden zívne a zakrátko zívajú všetci. Jeden zakašle a hneď kašle celá sála Su chvile ked to chce hrusku. Na vsetky ostatne je tu vodka [/size]
zdroj asi fakcit bude ked mu svieti ten lan konektor..skus odpojit zapojenie tlacidla potom by sa mal pocitac dat zapnut spinacom na zdroji. ak nepojde maticna je v haji