Môžu za tragédiu na americkej univerzite počítačové hry?
V snahe objasniť príčiny tragického masakru na americkej technickej univerzite v štáte Virginia psychológovia prišli s obvyklým vysvetlením - dôvodom sú násilné počítačové hry, filmy a iné médiá. „Budúci masoví vrahovia sú dnešné deti, ktoré sú vystavované nadmerným dávkam zobrazovaného násilia.
neverím tomu.....spoň ja viem rozlíšiť to, že vražda v hre ma byť "zábava", aj keď sa mi nezdá, a že v realite je to trestný čin, ale ktovie akú majú menatlitu v usa
omg.. videl som video kde ten chalan pred tym utokom rozprava a hovoril tam o ludoch jak sa k nemu spravali a k jeho rodine a neviem este co,,, absolutne nespomenul ziadnu pocitacovu hru ani nic take!! PC hry za to vobec nemozu. Nie ze by tam nebol vinnik ale je lahsie to hodit na PC hru ako vysetrovat jeho "priatelov" a neviem co este
_________________ “We're in a giant car heading towards a brick wall and everyones arguing over where they're going to sit.” -David Suzuki
_________________ PC: ASUS P5B deluxe, Q9400 @ 3.2GHz @ 1.25V, ATi 4670, WD 640GB Samsung 2TB, SB Audigy 2 @ kX drivers, Leadtek DTV 2000H; NB: Fujitsu Siemens Amilo Pi 2530; Foto: Canon EOS 550D @ Tamron VC 17-50mm F/2.8 & Tamron 55-200 F/4-5.6
Neposkytujem poradenstvo cez ICQ "You have not lived, until you found something worth dying for" Ak nieco potrebujete a dlhsie sa neozyvam, skuste IRC
ja si tiez nemyslim ze by hry mali taky impakt na cloveka aby sa z neho stal masovy vrah...
mna by skvor sere to ze uz ked chodil na univerzitu, to znamena ze chel byt uspesny a nie ze sa tam nadrie a potom sa zabija..
_________________ Desktop:CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit