Ten header a footer je sice zaujimavy, ale ta snaha dat tomu pristor pouzitim tienov na mna posobi dost zmatene... ako keby ten header a footer nemal hlavu a patu posoby to na mna neprijemne ako napriklad toto alebo toto. jednoducho sa tym headerom citim byt napadnuty
Hore ta lista nad headrom co prechadza do sedej, ta mi tam nepasuje vobec. Taktiez nerozumiem preco je ten text v menu cely posunuty o 10px dolava, ale myslim ze inac je to menu celkom v pohode. Obsah (vratane toho boku) je uplne nezaujimavy. Ta cierna na pozadi tiez nie je zazrak. Ale ako celok to nie je najhorsie :o)
je to zaujímavé ale ta lava lista s tou navstevnostou je uplne blbost a v headeri su pouzite take akoby polkruhy a v obsahu už niečo ine mi to tam moc nesedí
Ta zemegula sa tam nehodi vobec, ten pocitac tam tiez nemusis davat, ale ten posledny pokus je uz o dost lepsi. Skus mozno do textu hodit nejaky obrazok, alebo nieco na ozivenie. mozno aj pozadie by si mohol hodit na nejaky gradient alebo pod. Ale uz je to lepsie :o)
Stredny je určite najlepší, a ráta sa mi grafik má perfektné nápady. Čo sa týka bočného panelu tak je pravda že tam nepasuje, nech dá niečo formálnejšie s nadpisom ...
Ak sa nenaučíte vkladať obrázky tak, aby neporušovali pravidlá fóra, tak vám ich budem mazať!
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme.