pedro91 - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 232 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Predám   Téma: P: NB MSI ex600 /15,4"/2x2GHz/3GB/250GB/ !!! super cena !!!


Odpovede: 8
Zobrazenia: 940


predane, prosim zamknut

 Fórum: Predám   Téma: P: NB MSI ex600 /15,4"/2x2GHz/3GB/250GB/ !!! super cena !!!


Odpovede: 8
Zobrazenia: 940


MKI-Miro píše:
mal by som zaujem nebudes niekedy v ke ?



hm, tak mal som byt v sobotu ale zajtra po obede cestujem niekam inam a nebudem tu cez vikend...nemohol by si ty prist do he? najlepsie este dnes, ak suhlasis tak zavolaj na to moje cislo v inzerate

 Fórum: Predám   Téma: P: NB MSI ex600 /15,4"/2x2GHz/3GB/250GB/ !!! super cena !!!


Odpovede: 8
Zobrazenia: 940


Ako vidiet jedna sa o velmi vykonny notebook.
Sry ale podla mna sa o velmi výkonný notebook nejedná,
Dalo by sa dohodnúť aj bez tej baterký ? lebo životnosť baterký ktorá len tak leží, či vybitá alebo nabitá sa rapidne znižuje + výdrž je menšia.... je k nemu aj záruka ?
boli s tým nejaké problémy...

 Fórum: Predám   Téma: P: NB MSI ex600 /15,4"/2x2GHz/3GB/250GB/ !!! super cena !!!


Odpovede: 8
Zobrazenia: 940


NOTEBOOK MSI ex600 / 15,4" / Core 2 Duo - 2x2GHz / 3GB / 250GB


Predam MSI ex600. Notebook bol minimalne pouzivany. Ma cca jeden a pol roka. Mam od neho ovladace, napajaci kabel, povodne papiere (navod, msi brozurku, atd), baterku (vydrz cca 3 hodiny, nepouzivana, skoro ako nova). Ma nain...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Ako nahrat subory v binarnom mode?


Odpovede: 4
Zobrazenia: 256


na ftp pouzivam total commander, newies kde si to tam nastavim? inak najprv som sa to snazil vygooglit ale vela som o tom nenasiel a dokumentaciu som presiel celu a nikde nepise ako presne sa kopiruju subory v tom mode

 Fórum: PHP, ASP   Téma: Ako nahrat subory v binarnom mode?


Odpovede: 4
Zobrazenia: 256


pracujem s jednym novym open source cms systemom a niektore php subory mam na server nahrat v binarnom mode, pls newiete mi niekto poradit ako to v tom mode mam nahrat?

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Presmerovanie DNS zaznamov na iny hosting


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1124


hm....ten reverzny zaznam musim nastavit tam kde som kupil domenu nie tam kde hosting...a to tie nastavujem tie TTL?....mam dat take ako je na hostingu ci take ako na domene ci ako?

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Presmerovanie DNS zaznamov na iny hosting


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1124


Snacker píše:
U websupportu musis mat tusim reverzny zaznam(o to poziadas) a ty si iba nastavis ns1.websupport.sk, ns2.websupport.sk


tak uz som poziadal....a dalej si to mam ako nastavit?....to budem musiet pozmenit tie TTL ci ako?

 Fórum: Webhosting a servery   Téma: Presmerovanie DNS zaznamov na iny hosting


Odpovede: 3
Zobrazenia: 1124


proste mam domenu u godaddy.com a hosting u websupport.sk pls ak ste to niekto robili tak pls napiste ako lebo ja som to este nerobil a zatial sa mi to niejako nedari....viem ze treba nastavit DNS len nwm ako

naozaj vdaka za vsetky uzitocne rady

 Fórum: Webdesign   Téma: slovensko anglicky text


Odpovede: 21
Zobrazenia: 2938


no ale mne sa tie premiesane nazvy nepacia...ak to je pre slovakov tak nech je to slovensky ak pre viac narodov tak to daj cele v angline a mas

 Fórum: Ostatné   Téma: Aplikacie pre symbian


Odpovede: 0
Zobrazenia: 916


Chcel by som si napisat par jednoduchych aplikacii, neskusal to uz niekto?....aky jazyk by ste odporucali a v com konvertovat na symbian subory?....a poznate nejake weby s open source aplikacii a nejakou komunitou ktora sa tymto zaobera?

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Pomoc s SWF na SQF


Odpovede: 4
Zobrazenia: 280


A môžem vedieť, prečo na tom template upravuješ animáciu z swf do sqf, keď ani nevieš čo to je? Prečo si myslíš, že niečo také vôbec na webe pôjde? Proste si si našiel program na úpravu flashu, ten ti urobil z toho SQF súbor a ty ho chceš napchať na web.
Keby si trošku google-il, tak by si zistil, ...

 Fórum: HTML, XHTML, XML, CSS   Téma: Pomoc s SWF na SQF


Odpovede: 4
Zobrazenia: 280


upravujem jeden template a prerabam na nom flash animaciu do SQF...newiem ani co to SQF je....vlastnem sa ani navyznam vo flashi...na jeho upravu som si stiahol Sothink SWF Quicker...proste ako mam zmenit kod aby mi islo ten SQF namiesto SWF....ide o tento kod:

<object classid="clsid:D27CDB...

 Fórum: Webdesign   Téma: logo


Odpovede: 34
Zobrazenia: 2143


myslim ze ta stranka by potrebovala vsetko nove:-D...nech by si urobil hocico, myslim ze to bude ovela lepsie ako toto

 Fórum: Webdesign   Téma: Prosim zhodnotit


Odpovede: 26
Zobrazenia: 1321


no ja nwm....tie sikme pasy v pozadi ma dost rusia pri prezerani....skus to bez nich

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: assembler - Emulátor i8051


Odpovede: 4
Zobrazenia: 662


heh...to som pochpil aj ja ze jeden musi mat jeden cas nastaveny a druhy len polovicu casu prveho....no ale proste ja nwm ani tie prikazy....ak to vies napisat tak pls mi pomoz a ja sa ti rad odmenim....no len nwm ako

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: assembler - Emulátor i8051


Odpovede: 4
Zobrazenia: 662


v skole robime v Emulátore i8051 kde su rozne diody a tlacidla ktore programujeme...potrebujem spravit program ktory by rozblikal cervene diody 2krat rychlejsie ako zelene (vsetky cervene/zelene maju blikat spolu - naraz)...skusal som ho pisat uz aspon 10krat a nikdy mi to neslo...jedine co viem ze ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: knihy o programovani


Odpovede: 154
Zobrazenia: 11479


pls poradte nejaku fakt dobru knihu na C++...nieco na rychle pochopenie a s kopou uzitocnych prikladou

 Fórum: Počítačové hry   Téma: flash hry - licencia


Odpovede: 4
Zobrazenia: 369


buslo píše:
miniclip.com ma dost hier skus si precitat ich podmienky http://www.miniclip.com/games/en/terms- ... itions.php


fakt vdaka...presne toto som hladal

 Fórum: Počítačové hry   Téma: flash hry - licencia


Odpovede: 4
Zobrazenia: 369


to mi tu nikto neporadi?

 Fórum: Počítačové hry   Téma: flash hry - licencia


Odpovede: 4
Zobrazenia: 369


pls poradte mi....chcem urobit stranku typu superhry.cz alebo onlinehry.sk a potrebujem vediet ako je to s pravami na taketo hry....mozem ich slobodne stahovat a sirit po internete?...skusal som to v googli a na wikipedii no nic som nenasiel...a mohol by som taketo hry sirit tak ze si len zo zdrojak...

 Fórum: Webdesign   Téma: Prosim o radu + nazor


Odpovede: 5
Zobrazenia: 508


skus pouzit na fonty aj nejaku inu farbu ako modru...nie som grafik ale kontrast by stranku urcite ozivil...aspon to vyskusaj

 Fórum: Webdesign   Téma: MyOwPa 2.0


Odpovede: 151
Zobrazenia: 5684


no tie fonty su na hovno...urcite ich treba zmenit...design by celkom usiel len farby treba zmenit

 Fórum: Webdesign   Téma: MeeBo Portfolio


Odpovede: 16
Zobrazenia: 1351


ten stredny je asi naj...inac pls posli mi SS s e-mailom na toho grafika

 Fórum: Webdesign   Téma: Ohodnotte


Odpovede: 12
Zobrazenia: 801


BLAblaBLA píše:
nie je to žiadna blog stránka

Online filmy,Online TV...

http://onlinemedia.webnode.cz/


toto forum je proti warezu a porusovania autorskych prav...tvoja stranky ich porusuje....myslim si ze tvoj prispevok by mal byt zmazany

 Fórum: Webdesign   Téma: Airmoon's gallery


Odpovede: 29
Zobrazenia: 2600


no myslim ze este to nie je ono, no ale na zaciatok celkom dobre

 Fórum: Webdesign   Téma: Môj nový projekt


Odpovede: 81
Zobrazenia: 4531


Blackshadow píše:
funkcnost fajn, ale dizajn nejak takto:

:D :D :D


heh...ovela krajsie ako jeho verzia

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Potrebujem pomoct


Odpovede: 6
Zobrazenia: 423


Dedleg, to je blbost. Ta jeho stranka, aj ked ma XHTML doctype, prehliadac to spracovava ako obycajne (nevalidne) HTML. Moze ale pouzit klasicke komentare <!-- a -->. Ale aj tak nejake pridavanie komentarov/cdata nema na fungovanie skriptu ziaden vplyv.

V tom kode som si inak nikde nevsimol uzatva...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Potrebujem pomoct


Odpovede: 6
Zobrazenia: 423


Ded'leg píše:
Aha ok,
Pedro91 nema byt nahodou v xhtml zapis JS takyto ?
Kód:
/* <![CDATA[ */
samotný zápis javascriptu
/* ]]> */


vravim ze fakt nwm, pretoze som JS nikdy nepouzival....idem to vyskusat

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: Potrebujem pomoct


Odpovede: 6
Zobrazenia: 423


Takze mam ozivit stranku www.marhel.sk, kedze nie som znalec JavaScriptu, tak som si stiahol nasledujúci kód:

<script>
if (document.layers)
var ns4def=''
</script>
<h2 id="flyin" style="position:relative;left:-400;font-style:italic" style=&{ns4def};><font...
Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 232 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF