Tak teraz tu máme takú netradičnú vecičku. Ako mnohí viete, som jedným z tých, ktorí už o pár dní zložia skúšku dospelosti. Pri tejto príležitosti sa mnohí učia - veľa sa učia - prvý krát je toho tak veľa na jeden termín. A strácajú prehľad. Avšak, ľudská lenivosť je hybnou silou pokroku - mne sa nechce učiť sa veci, ktoré už viem znova a znova, takže som si napísal internetovú aplikáciu, ktorá mi v tom pomôže. Internetová je preto, lebo často sa neučím doma a prehľad treba mať vždy.
Takže, aby som to až tak nenaťahoval - môžete si ju vyskúšať aj vy:
http://piesok.fotopriestor.sk
Ako to celé funguje? Jednoducho - maturant sa prihlási a už sa môže pustiť do upravovania svojich známok. 5 farebných odtieňov jasne ukáže úroveň maturantových vedomostí a hravo odhalí každú jednu nedostatočne naučenú tému. Po učení sa maturant opäť prihlási a skrášli si svoje pieskovisko.
Ak má niektorá otázka dlhšie znenie, nie je problém schovať ju (hlavne tie angličtinárske sú také).
Využime čas učením sa toho najpotrebnejšieho!
Čo to má "pod kapotou"? Jednoduché textové súbory - vyzerajú napr. takto (angličtina):
Kód:
4 Family | relationships-between members of family, generation gap
5 Relationship | influences (the most decisive factors), values, opinions...
5 Housing | “my house my castle”, my ideal home
Prvé číslo v riadku je známka, všetko za znakom | je schované.
A teraz váš názor na túto vec - má to budúcnosť? Mal by som to rozširovať a vylepšovať? Alebo je to len strata času? Btw. ak máte záujem, napíšte mi a ja vám ten systém pošlem, alebo zriadim maturitné pieskovisko na mojom hostingu

.
Fakt by ma teraz zaujímal váš názor, aj na dizajn, aj na zmysel toho celého... 
A veľmi by ste mi pomohli, ak by ste mi napísali nejaké tie otázky na informatiku, v škole je okolo toho hrobové ticho...
Ešte info - robil som to dokopy asi 6 hodín čístého času.
The terms LF, MF, and HF refer to low, medium, and high frequency, respectively. Clearly, when the names were assigned, nobody expected to go above 10 MHz, so the higher bands were later named the Very, Ultra, Super, Extremely, and Tremendously High Frequency bands. Beyond that there are no names, but Incredibly, Astonishingly, and Prodigiously high frequency (IHF, AHF, and PHF) would sound nice.