m@-nX - Príspevky
Prehľadať tieto výsledky:

Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 239 výsledkov ]

AutorSpráva

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: JAVA - vstup


Odpovede: 14
Zobrazenia: 493


Napriklad


import java.io.*;

public class FormatovanyVstup {
public static void main(String[] args) throws IOException {
FileReader fr = new FileReader("vstup.txt");
BufferedReader in = new BufferedReader(fr);
String riadok;
int k, suma = 0;

wh...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Vykreslenie Bitmapy do PictureBox-u


Odpovede: 2
Zobrazenia: 346


int Device::Analyze()
{
int width, height, bits, pitch, tempBitmapID;
int rValue;
char* tempBitmap = (char*) malloc((this->width * ((this->bits + 1) / 8) + 0) * this->height);

if(rValue = is_CopyImageMem(*this->cameraHandlePoint...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Vykreslenie Bitmapy do PictureBox-u


Odpovede: 2
Zobrazenia: 346


Zdravim,

zasekol som sa na jednom probleme, s ktorym si neviem dat rady a chcel by som Vas poprosim o rady. Moja aplikacia v podstate zachytava obraz z kamery a rendruje ho na obrazovku do PictureBox-u (o to sa stara API vyrobcu kamery, neviem ako tie metody vo vnutri funguju). Ja potrebujem zac...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zapis do suboru


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1129


ak to chces v jednej metode tak normlane


void WriteData()
{
static int i = 0;
while(nejaka podmienka)
{
if(i > 50)
{
remove("s.txt");
i = 0;
//break;
}
subor = fopen("c:\\s.txt", "w");
fprintf&...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zapis do suboru


Odpovede: 6
Zobrazenia: 1129


Neviem ci som ta spravne pochopil. Nieco taketo?

void WriteData()
{
static int i = 0;
while(nejaka podmienka)
{
if(i > 50)
{
remove("s.txt");
i = 0;
//break;
}
doWrite(data);
i++;
}
}

void doWrite(d...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zlé triedenie...prosím pomôžte!!


Odpovede: 22
Zobrazenia: 685


len tak na rychlo, je to upravene podla toho fleshu, skus to takto, co to spravi


procedure SelectSort (var c1: array of integer; p: integer);
var i,j,min,tmp: integer;
begin
for i:=0 to (p - 1) do
begin
min:=i;
for j:=(i+1) to (p - 1) do
begin
if (c1[j] ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Zlé triedenie...prosím pomôžte!!


Odpovede: 22
Zobrazenia: 685


http://www.upnito.sk/subor/f8af1edfedbed6cd267337dfa3f8c1cf.html

Skus stiahnut tento flash mozno ti nieco pomoze. SelectSort je to "trideni primym vyberem" a ShellSort je tam normalne. Otvor to klasicky v prehliadaci ak ti to nepojde samostatne

 Fórum: Technológia .NET   Téma: Pictureboxy


Odpovede: 2
Zobrazenia: 783


Neviem ci som ta spravne pochopil, ale skusim. Tiez vo svojom projekte pouzivam PictureBox do ktoreho vykreslujem zatial 1 obrazok z kamery a v pohode ide po stisknuti tlacitka vzdy vykreslit 1 obrazok. Skus nieco ako


if (pictureBox.Image != null)
{
pictureBox.Image.Dispose(&#...

 Fórum: Technológia .NET   Téma: parameter funkcie v C++/CLR + IDS camera


Odpovede: 0
Zobrazenia: 1483


Zdravim,

pisem taku mini-aplikaciu na demonstraciu prace s IDS kamerou pod .NET.
Mam multi project solution kde jeden projekt je v C# a druhy v C++/CLR.
Potrebujem po stisknuti tlacitka v UI ktore je v C# inicializovat kameru priamo cez funkciu z kniznice od vyrobcu.

v UI volam

private ...

 Fórum: Assembler, C, C++, Pascal, Java   Téma: Myslite algoritimicky? zopar zakernych programov


Odpovede: 0
Zobrazenia: 358


Kto sa nudi a mysli ze ze mysli tak nech si to premysli a trebars aj skusi a hodi sem napad, pripadne riesenie

http://icpcres.ecs.baylor.edu/onlinejudge/index.php?option=com_onlinejudge&Itemid=8&category=7&page=show_problem&problem=485


http://icpcres.ecs.baylor.edu/onlinej...

 Fórum: Databázy   Téma: Optimalizovanie SQL dotazov


Odpovede: 26
Zobrazenia: 3415


pouzil by som vnorene dotazy... takto to je hnusny kartezsky sucin s kopou porovnani...

dajme tomu ze tie tabulky maju nasledovny pocet zaznamov:

stud_termni - 100
termin_hod_test - 10
termin_hod - 50
termin - 100

tak tento tvoj dotaz vykona 100*10*50*100 porovnani co je 5000000

s vno...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: slideshow


Odpovede: 1
Zobrazenia: 534


tak uz mi to ide ale len ked je event onclick... onload ako keby sa popri tom beziacom znova spustalo dalsie.... problem je ze ja to potrebujem spustit hned po nacitani stranky a nie az po kliknuti


<script type="text/javascript">

function slideshow(value)
{
var image...

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: slideshow


Odpovede: 1
Zobrazenia: 534


Zdravim,

potreboval by som poradit s jednym malym skriptikom a kedze sa s js stretavam zoci voci druhy krat, tak na to moje vedomosti nestacia (aj ked podla mna by to fungovat malo :P )


<script type="text/javascript">

function slideshow()
{
var images = new Array&...

 Fórum: PHP, ASP   Téma: editor php pod Windowsom


Odpovede: 12
Zobrazenia: 424


notepad++

 Fórum: Webdesign   Téma: comppart.cz


Odpovede: 14
Zobrazenia: 677


dik, opravene

 Fórum: Webdesign   Téma: comppart.cz


Odpovede: 14
Zobrazenia: 677


tak tamtie drobnosti su opravene a nad volnym miestom pri prihlasovacom formulari treba pouvazovat..hlavne vymysliet adekvatnu nahradu

 Fórum: Webdesign   Téma: comppart.cz


Odpovede: 14
Zobrazenia: 677


Prosim o zhodnotenie http://comppart.cz/. Design a kod, ale hlavne design.
Dakujem

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js hodnota do php premennej


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1042


dik

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js hodnota do php premennej


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1042


rooobertek píše:
a následne poslať cez ajax


nejaky prakticky priklad by sa nenasiel?

 Fórum: JavaScript, VBScript, Ajax   Téma: js hodnota do php premennej


Odpovede: 18
Zobrazenia: 1042


Potrebujem zistit polohu elementu na obrazovke, to znamena hodnotu top a left alebo nieco podobne ako je aj v css, proste nejake suradnice vzhladom k stranke a nasledne ich nejaky sposobom "poslat" php scriptu ktory s nimi bude dalej pracovat..any ideas?

 Fórum: Webdesign   Téma: penzion - nazory


Odpovede: 13
Zobrazenia: 526


Snahou je uputat prezerajuceho na obsah a kvalitu sluzieb, nie na menu. Myslim ze 99,9% ludi vie z po stranke sa pohybuje hlavne cez menu a nemyslim ze tu by bol problem ho najst. Okrem toho zvacsenie fontu by malo za nasledok ze to menu by nepeknym sposobom zasahovalo pod/do fotky toho penzionu v n...

 Fórum: Webdesign   Téma: penzion - nazory


Odpovede: 13
Zobrazenia: 526


Zdravim. Prosim zhodnotit http://penzion-funak.sk/ (jazykove verzie este niesu prelozene tak nefunguju)

 Fórum: Webdesign   Téma: Restaurant Dilema


Odpovede: 15
Zobrazenia: 707


Je to pekne. Dobry priklad toho ze s kvalitnymi fotkami sa to da spravit lepsie a podla mna to dost vytazuje prave z tych kvalitnych fotiek

 Fórum: Webdesign   Téma: redesign stranky


Odpovede: 210
Zobrazenia: 5540


Ak toto ma byt stranka venovana bicyklom tak to pripomina fakt len "tema" z headru..Mne to skor pride ako prezentacia drevenej kôlničky pripadne westernovej dediny. Nenasiel som tam ani naznak niecoho co by ma uputalo.. Ak by som to mal hodnotit od 0 do 5 tak bez vahania 0

 Fórum: Webdesign   Téma: Upload host design


Odpovede: 28
Zobrazenia: 1082


na mna tie farby prijemne neposobia, naopak posobia na mna studeno a pripominaju mi ako mi bude kosa v zime

 Fórum: Webdesign   Téma: Kritika webu... PORADTE...


Odpovede: 12
Zobrazenia: 426


Jo menu je fakt dohlupa. Kym zistim co sa v nom nachadza trva to dlho + musim nabehnut na kazde koliecka a ked tak urobim a rozhodnem sa kam chcem kliknut musim si kazde koliecko pozriet este raz bo uz som zabudol kde bolo to co chcem :D

Pohyb po tom menu dalej mi pripomina gramce :D mozno by si ...

 Fórum: Webdesign   Téma: Design studio


Odpovede: 38
Zobrazenia: 1399


wau, po dlhej dobe sa mi nieco paci. To pozadie ako ostatni pisali zmenit aj to pismo je velke. Mne este vadi tien pod menu. Ale je to jednoduche a pekne :)

 Fórum: Webdesign   Téma: Návrh nového designu (hodnotenie)


Odpovede: 113
Zobrazenia: 2981


co su tie mamutie bordery okolo kazdeho prvku? mi to pripomina nafukovacky :)

 Fórum: Ostatné   Téma: webova sluzba


Odpovede: 7
Zobrazenia: 537


mal som na mysli skor nieco vacsie a normalnejsie ako flickr, mypasce, amazon, ...

 Fórum: Ostatné   Téma: webova sluzba


Odpovede: 7
Zobrazenia: 537


Zaujimalo by ma aka webova sluzba vam na slovensku / v cechach chyba. Poprosim aby ste sa zamysleli. Vdaka :)
Stránka: 1 z 8 [ Vyhľadávanie našlo 239 výsledkov ]




© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF