Mám problém so zvukom v PCDobrý deň , mám taký problém . Na počítačovej skrini EVOLVEO Ray 2X som si zalomil port JACK na prednom panely . Keby to chcem reklamovať musel by som reklamovať celú objednávku vrátane iných produktov z objednávky a tak som to nechal tak a skúsil to opraviť sám . Prispájkoval som tam náhradný jack port no namiesto toho ,žeby to fungovalo nastala následovná chyba : Keď zapojím sluchátka do základnej dosky tak zvuk nejde pokiaľ nieje aj v jacku na prednom panely zapojený konektor . Neviete mi niekto povedať ako je to možné opraviť a čo s tým vlastne je ? Plánujem totiž vymeniť základnú dosku za novú a nechcem aby sa niečo na nej pokazilo tiež . Vopred ďakujem za spätnú väzbu . ktovie ako sa to dolamalo, ci plosak prezil a vodive cesty su funkcne. Tiez existuje niekolko typov jack konektorov s roznym vnutornym zapojenim. Musis kupit presne rovnaky. Inac pravdepodobne doska detekuje, ze tam mas daco zapojene, aj ked nemas, atd. Zistis len rozobratim povodneho konektora, nikto ti to nevyvesti. Odpoj predný konektor od dosky.Konektor vzadu na doske ,by mal fungovať. Ďakujem pekne za odpovede dosť mi to pomôže . Zistíš, či je doska v poriadku.Rieš potom ďalej iba predný panel.Ak to nevieš spraviť ,objednaj si celý nový predný panel. Nechcem sa dotknúť, no odhadujem, že si pri spájkovaní niečo po... ...Keby to chcem reklamovať musel by som reklamovať celú objednávku vrátane iných produktov z objednávky a tak som to nechal tak a skúsil to opraviť sám...1. Ktory e-shop ma taku hlupu podmienku? Alebo si to kupoval ako hotovy poskladany PC?2. Reklamovat nieco, co si zalomil Ty?V podstate plati to, co tu uz bolo napisane.. Tie konektory mavaju aj detekciu zapojeneho zariadenia.. Novy predny panel priamo od vyrobcu (ak dava taku moznost), alebo aspon jeho cast s konektormi bude najlepsie riesenie.. ...
Mám problém so zvukom v PC
|