problem zo zvukomDobry den. Prosim Vas o radu. Mam repro genius HN801 5.1 mam ich zapojene zo zvukovkou 5.1 zvuk ide v pohode ziadny sum ani vrcanie, ale ako nahla do vstupu AUX1 alebo AUX2 na subwoofery zapojim dvd alebo tv tak mi zacnu repraky vrcat. Neviem v com moze byt problem. skusal som s kablikom spojit pc bednu a dvd tak to vrcanie sa zmiernilo ale stale ho pocut hlavne ked pridavam hlasitost. Vopred vam dakujem za kazdu radu. skus dvd napojit na repraky ked na subwoofery vytiahnem cince od pc a mam v aux1,2 zapojenu telku a dvd tak nieje problem ale ako nahle zapnem hociktory vstup z pc do wooferu tak zacne vrcat. reklamuj no rad by som ale uz je po zaruke. nejak som sa tym nezaoberal lebo som mal zapojene pc a cez neho som pustal hudbu a filmy a teraz ako som si kupil dvd tak som to chcel napojit a hla problem zo zvukom moze to mat nieco spolocne s uzemnenim zosilovaca subwooferu, tv, dvd, pc alebo s antenou co ide do tv? asi nie moze to mat nieco spolocne s uzemnenim zosilovaca subwooferu, tv, dvd, pc alebo s antenou co ide do tv? praveže hej, väčšinou to býva anténou do TV, už to bolo dosť riešené na rôznych fórach akurat o tom citam na nejakych forach pridem domov z prace tak vyskusam nejake kombinacie dam potom vediet ako som dopadol. Jo problem vyrieseny problem bol v antene dal som kondik do serie na tienenie a prestalo bzucat Zdravim vas... mam obrovsky problem, s ktorym sa uz dlho dlho trapim.. Mam repraky genius 5005, zvukovku integrovanu realtek na maticnej Asus p5n-d a bezim na win7 64-bit. Problem spociva v tom, ze pokial hram hry, alebo pocuvam hudbu, film... mam na vyber 2 moznosti... bud mi pojde subwoofer a central nie, alebo naopak.. uz som skusal vsetko, aj v nastaveniach od realteku, volba swap center/subwoofer a nic.. som uz v koncoch.. bez centraka sa to neda pocuvat, moc to duni a skoro ziadne vysky nepocujem.. ...
problem zo zvukom
|