oliver1024 píše:
zdravim mam obrovsky problem ! idem od zaciatku :
v decembry som dostal od brata na vianoce hardisk ktory mi robi stale problemy a strasne vrci !!! povedal ze dlho nevydrzi no ale ide ok ale vrci nenormalne no....
naco si do pc pchas stare polomrtve blbosti?
oliver1024 píše:
hraval som normalne az do vcera ... vcera som si kupil originalnu hru left 4 dead do steamu ale kedze som pouzival non steam a patche a tak neslo mi to preto som odinstalovat steam chcel no lenze to neslo ! tak som cely priecinok vymazal cez total comander dal som delete cez klavesu a 20gb sa vymazalo ! viem ze som neurobil asi dobre...potom som v registroch hladal : steam a vsetko som vymazal co naslo no dufam ze som nevymazal nieco zle pretoze od vtedy mam velke problemy !!!
vymazanie niecoho ti nikdy nesposobi hardwarovu poruchu PC. Tych 20GB mohli byt vsetky instalovane hry zo steamu co si mal, standartne sa instaluju do adresara so steamom v program files.
oliver1024 píše:
moj pocitac mi ide taku pol hodinu a potom pocujem taky divny zvuk z pc taky maly piskot a pc mi ukaze modru obrazovku z textom [modra smrt] !!!!!!! a teraz neviem ci to je tim steamom kedze to robi od vcera alebo tim hardiskom ktory odchadza uz dlhu dobu ,,, dnes som sa pytal ze co keby som vytiahol hardisk ale vraj je to prepojene ci co [mne to brat daval] z windowsom takze by mi neslo nic,,,,
ale myslim si ze keby to oblo z windowsom neslo by mi ani zapnut pc ! a ja sa tu na polhodinu dostanem,,,prosim vas cim to moze byt som strasne zufaly kazdu polhodinu pocujem ten zvuk a vzdy ked to pocujem viem ze sa mi ukaze tzv modra smrt

(( som strasne zufaly a cakam na vasu pomoc,,,,,
ten disk vyhod, jednak sa s tym neoplati babrat, a podruhe to nik neopravi, skratka skapina.
oliver1024 píše:
ps : preinstalovat windows neviem a moj brat ma nervy ze ho kvoly tomu otravujem tak pride mozno o par tyzdnov

(((((((
tak naco sa do toho drbkas?
oliver1024 píše:
tiez to moze byt zdroj vraj ale mam zo 450w ale mam geforce 9800gt a amd 3200+ a 2gb ram tak by to malo drzat no nie ?
zdrojom to nebude, nakolko tam by ti to skor mrzlo (ale tiez moze robit bpkuescreeny), ale rozhodne nie takto ako ty pises. takze zdrojom to neni.
oliver1024 píše:
ja neviem fakt musite mi pomost

nemusime, nakolko toto forum je dobrovolne.
Ako som pisal, ten disk vyhod a kup si nieco normalneho, nie polomrtvu parodiu na HDD. A nakolko su tvoje znalosti ohladne PC aboslutne nulove, nema sa amater jak ty do toho vobec co sparat (vid fakt, ze si myslis, ze vymazanim suboru si poskodis pc). Chyba bola uz ked si ten disk od brata zobral, hned mas taketo problemy v takomto pripade ocakavat.