Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 18 ] | |
| Autor | Správa |
|---|
Registrovaný: 22.12.07 Prihlásený: 24.02.13 Príspevky: 227 Témy: 30 | 30 | |
Registrovaný: 26.12.06 Prihlásený: 16.11.19 Príspevky: 3971 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Nitra / Bra... |
pokým mi načítalo iba header tak som si hovoril, že aký fajn design to bude, ale dalšia časť (najmä menu) mi to dosť znechutili... v headry si ešte oprav ten krúžok v tom onom, je to kostrbaté...
_________________ Sorry za prelkepy |
|
Registrovaný: 03.04.08 Prihlásený: 10.12.19 Príspevky: 4667 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Trnava |
no header je vazne pekny aj menu sa mi paci(skor by som ale dal horizontalne ako vertikalne) ale nejako blbo si to spojil dokopy...nejako mi to nesedi...
Tie kvetinky si robil asi z nejakym brushom ...ako sa vola sa mi velmi paci...???
_________________ Hmmm .... Hrošíček ... [Homer] |
|
Registrovaný: 21.01.07 Prihlásený: 29.03.20 Príspevky: 660 Témy: 53 | 53 |
Ten brush mám dokonca aj ja  ak je to teda brush. Emer to skvele vystihol. Pokiaľ sa načítal header, skvelý názor som mal (až na ten krúžok teda), no ale potom. Menu sa mi celkom páči, to ujde, ale všetko ostatné je hrozne odtrhnuté. Vôbec sa to tam nehodí a mám pocit akoby to nebolo dokončené.
Citácia: Texty sú tam len aby dačo bolo.
Tak dúfam, že tam bude dačo. A ak texty, tak nejako pekne nadesignované.
|
|
Registrovaný: 22.11.07 Príspevky: 1368 Témy: 22 | 22 Bydlisko: PD |
Nepouzivaj antialiasing na textoch. A ked uz slovenske texty, tak by sa patrilo aj diakritiku. 
_________________ Koreňom všetkého zla je nedostatok poznania. |
|
Registrovaný: 03.04.08 Prihlásený: 10.12.19 Príspevky: 4667 Témy: 37 | 37 Bydlisko: Trnava |
pepek92 píše: Ten brush mám dokonca aj ja  ak je to teda brush. Emer to skvele vystihol. Pokiaľ sa načítal header, skvelý názor som mal (až na ten krúžok teda), no ale potom. Menu sa mi celkom páči, to ujde, ale všetko ostatné je hrozne odtrhnuté. Vôbec sa to tam nehodí a mám pocit akoby to nebolo dokončené.
A ma ja nejake meno alebo kde si ho zohnal...??(toto by nemal byt varez ak ano ospravedlnujem sa..)
|
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5403 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Ak už chceš robiť "chrumkavé" stránky na ktorých použiješ brushe, tak to aj dokonči!
Takto si nepredstavujem kvalitnú robotu, pripadá mi to odfláknuté:
(hovorím o tých bielych škvrnách, ktoré ti prekrývajú pozadie)
A samozrejme, použiť pekný font a zabudnúť na diakritiku je tiež dosť zlé...
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
Registrovaný: 24.01.08 Prihlásený: 13.09.17 Príspevky: 14571 Témy: 66 | 66 Bydlisko: Žilina |
antivir píše: Kľudne ma za to zneste mne sa to až tak veľmi nepáči.
nerozumiem naco to potom sem davas...jak pisali uz predo mnou... odflaknute, nedotiahnute do konca...
_________________ C#, PHP, ... |
|
Registrovaný: 20.11.07 Prihlásený: 18.01.09 Príspevky: 2929 Témy: 116 | 116 |
mne sa na tej stranke najviac paci header a hlavne tie kvetinky
|
|
Registrovaný: 10.02.08 Prihlásený: 15.05.17 Príspevky: 2264 Témy: 48 | 48 Bydlisko: Nitra |
Na slovo suhlasim s emerom 
_________________ WYSIWYMGIYRRLAAGW: What You See Is What You Might Get If You’re Really Really Lucky And All Goes Well. |
|
Registrovaný: 09.09.07 Prihlásený: 07.11.16 Príspevky: 3114 Témy: 233 | 233 Bydlisko: Nové Zámky |
emer píše: pokým mi načítalo iba header tak som si hovoril, že aký fajn design to bude, ale dalšia časť (najmä menu) mi to dosť znechutili... v headry si ešte oprav ten krúžok v tom onom, je to kostrbaté...
presne moj nazor.. header pekny, ale zvysok tragedia podla mna
_________________ "It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď |
|
Registrovaný: 22.12.07 Prihlásený: 24.02.13 Príspevky: 227 Témy: 30 | 30 |
Chlapci ... máte pravdu na tom headeri som sa pobavil ale ten zvyšok. Shaggy to vystihol - ja som to naozaj odflákol.Ten brush prekrýva text a to sa mi necelo meniť.
 :D:D
_________________ ... no tak tu preistotu nenapíšem nič ... |
|
Ale teraz sa pripravujem a uvidíte naozaj peckový design(dám si na ňom záležať) ... tešte sa  :D:D
|
A ináč k tým brushom - mohol si si to dať do googlu ale keď nič tak skús toto
http://www.brusheezy.com/
|
Registrovaný: 26.12.06 Prihlásený: 16.11.19 Príspevky: 3971 Témy: 181 | 181 Bydlisko: Nitra / Bra... |
antivir píše: Ten brush prekrýva text a to sa mi necelo meniť.
tak to bolo už vážne tažké spraviť selekciu jedným ťahom a stlačiť backspace  keď toto spravíš, tak som zvedavý jak bude vyzerať ten design, čo sa naň pripravuješ... a nepoznáš edit? tri príspevky za sebou je, myslím, dosť 
_________________ Sorry za prelkepy |
|
Registrovaný: 21.02.06 Prihlásený: 08.12.14 Príspevky: 5403 Témy: 30 | 30 Bydlisko: Bratislava |
Osobne si myslím, že si to nevšimol (tie chyby, na ktoré som poukázal). Pretože, ak by o tom vedel, tak tie 2 sekundy, ktoré by mu to zabralo by obetoval tomu
Ale ak ti to urobí radosť, tak sa budeme tváriť, že si už od začiatku robil ten dizajn tak, aby bol zlý...
_________________ Neradím a nekomunikujem cez SS, ak niečo potrebujete, máte iné možnosti: Ak vám zmizla téma, alebo sa vám niečo nepáči. Ak potrebujete nahlásiť príspevok/človeka, reportujte ho. Ak máte s niečim problém, riešte to v danej téme. |
|
 :D:D Shaggy tak tie tvoje názory ma vážne zarážajú. Keď som tam dával ten brush tak som videl že to vkladám surovo cez šecky vrstvy... vážne ibaže teraz mi to nikto neuverí takže to nechajme tak 
|
Registrovaný: 20.11.07 Prihlásený: 18.01.09 Príspevky: 2929 Témy: 116 | 116 |
inak fakt diki za tu stranku
|
|
Stránka: 1 z 1
| [ Príspevkov: 18 ] | |
|