kompatibilita grafika-doskaBude fungovať grafika ASUS ROG STRIX GTX 1050TI 4G GAMINGv doske Gigabyte GA-Z77X-UP4 TH?Ďakujem(Hľadám za rozumnú cenu grafiku s 30-bit - 10 bit na kanál, aj bazárovú) bude fungovat Ďakujem Toto je môj poloveterán - hry nehrám a na ostatné stačí, akrát grafika (bazár) čo som pred časom kúpil blbne...Preblikuje - na chvíľku zhasína pri pripojení ext. hdd, zapnutí telky, obraz po zapnutí PC nabieha až na druhý krát po ctrl+alt+del. Snáď s ďalšou nebude smola.https://i.postimg.cc/LJg3yPc0/PC.jpgKeďže mám 30-bit monitor, hľadám grafiku s 30-bit kompatibilitiu. Nvidia dala pred časom drivery s povoleným 30-bit pre viaceré grafiky, 1050 je jedna z nich. to moze byt aj chyba zdroja, ked to prehodis na integrovanu / inu je to ok? Alebo monitora cez DP. Pod Win10 integrovanú moc nevyskúšam - mám Veracryptové disky... Počas nábehu mi výstupy z integrovanej nezobrazia obraz.Mal som požičanú z miestnej PC predajne pár dní inú s 1050 a žiadny problém sa neprejavil ani raz.Na súčasnej pri zapnutí PC po dlhšej dobe je hneď (aj v BIOSe) vodorovne roztrhaný obraz - po reštarte už normálny ľubovoľne dlho.Ak náhodou nabehne normálne - zhasne po nejakom čase obraz, len vidno, že monitor je podsvietený.Som z toho jeleň.Tá z inzerátu je predaná, hádam časom natrafím na ďalšiu.Čo som mal nalinkované v Alze - NEMÁLO ZDRAŽELI... ...
kompatibilita grafika-doska
|