[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 05.07.2008 12:38 | jednoducho pcitadlo

Kód:
<?
define ("NAZEV_SOUBORU", "pocitadlo.txt");
if (file_exists(NAZEV_SOUBORU))
{
  $soubor=fopen(NAZEV_SOUBORU, "r+");
  $stav=fread($soubor, 10);
}
else
{
  $soubor=fopen(NAZEV_SOUBORU, "w");
  $stav=0;
}
rewind($soubor);
fwrite($soubor,++$stav,10);
fclose($soubor);

echo "Již máme zaznamenáno $stav přístupů!!!";
?>

mno teda ak pocitadlo.txt existuje tak ho otvori pre citanie abo zapis a stav bude citat z existujuceho suboru ale co tam znamena ta 10??? a potom pod podmienkou to je co ze rewind a pod??Dík za rady


Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducho pcitadlo

Registrovaný: 02.07.06
Prihlásený: 18.08.14
Príspevky: 1696
Témy: 137 | 137
Bydlisko: Slovakia - ...
NapísalOffline : 05.07.2008 13:04 | jednoducho pcitadlo

http://sk.php.net/manual/en/function.rewind.php
http://sk.php.net/manual/en/function.fwrite.php
http://sk.php.net/manual/en/function.fread.php


_________________
Zivot je jednoduchy , staci sa rozhodnut a neobzerat sa spat. Poriadok je pre blbcov, inteligent zvlada chaos.
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
Napísal autor témyOffline : 05.07.2008 13:15 | jednoducho pcitadlo

:roll: :( a co tam znamena ta 10????,


Offline

Užívateľ
Užívateľ
jednoducho pcitadlo

Registrovaný: 16.05.07
Prihlásený: 01.08.17
Príspevky: 837
Témy: 6 | 6
NapísalOffline : 05.07.2008 15:04 | jednoducho pcitadlo

precita ti to 10 miest(znakov) od aktualnej pozicie cize to pocitadlo funguje len do 9999999999 potom sa pretoci na 1000000000 a ide zas po to prve.


 [ Príspevkov: 4 ] 


jednoducho pcitadlo



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

ram jednoducho zapojit??

v Pamäte

4

910

07.01.2008 18:08

jecado

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako jednoducho upravovať stránku z Template

v Webdesign

11

761

11.01.2009 18:11

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

V com jednoducho a rychlo urobit flash banner?

v Ostatné

6

276

03.10.2012 12:56

ondrejko0102



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF