[ Príspevkov: 21 ] 
AutorSpráva
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 10.07.2008 20:41 | Java Eurokalkulacka

Eurokalkulacka
ide vam?
mne na SE K750i ani na Nokii 6300 nesla...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 01.10.07
Prihlásený: 03.02.14
Príspevky: 747
Témy: 152 | 152
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 10.07.2008 20:50 | Java Eurokalkulacka

k880i => chyba aplikacie.. asi je to vadny subor


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 02.09.07
Prihlásený: 20.11.17
Príspevky: 6419
Témy: 298 | 298
Bydlisko: Žilina
Vek: 24
NapísalOffline : 10.07.2008 20:52 | Java Eurokalkulacka

Je to chybna aplikacia => N95 - Chyba=>Neošetrena aplikacia

//N95 ide :
Kód:
http://data.sluzba.cz/ringier/eurokalkulacka_nc.jar


_________________
NTB: Dell Vostro 5470 - Core i5-4200U, GT 740M, 8GB DDR3-1600, Crucial MX100 256GB, 14" 1366x768
Audio: KRK RoKit 5 G2 White, Lexicon Alpha, M-Audio Axiom 25 MKII, AKG Y55
Phone: Samsung Galaxy S8
Vozenie: Alfa Romeo 159 SW 1.9JTDm 110kW - DPF/EGR/SWIRL OFF, BOSE SOUND
Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 10.07.2008 21:11 | Java Eurokalkulacka

tato ida aj na k750 aj 6300 ;) txh


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 20.11.07
Prihlásený: 18.01.09
Príspevky: 2934
Témy: 116 | 116
NapísalOffline : 10.07.2008 21:20 | Java Eurokalkulacka

skusim ju to je ta co bola v utorok v novinach co sa dala stiahnut?


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 10.07.2008 21:23 | Java Eurokalkulacka

myslim ze hej...iba jedinu nevyhodu ma ze je tam nastaveny kurz 1EUR=30,1SKK a strasne nepresne zaokruhluje...ale na priblizne premenenie postacuje


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 05.01.08
Prihlásený: 12.09.11
Príspevky: 122
Témy: 8 | 8
NapísalOffline : 10.07.2008 21:28 | Java Eurokalkulacka

kurz 30,130, nevedel by to niekto preprogramovat?


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 28.08.07
Prihlásený: 19.09.14
Príspevky: 1663
Témy: 44 | 44
Bydlisko: Nová Baňa,S...
NapísalOffline : 10.07.2008 21:32 | Java Eurokalkulacka

Neimv, keď tak pozzerám kód tak tam je nastaené, že 30,126.


_________________
I ♥ ⌂ ♪
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 10.07.2008 23:12 | Java Eurokalkulacka

neni v nokiach takato aplikacia (podobna) uz predinstalovana? aspon v niektorych sa mi zda ze ano :)


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 03.06.06
Prihlásený: 01.06.14
Príspevky: 2693
Témy: 55 | 55
Bydlisko: Brezno
NapísalOffline : 11.07.2008 5:42 | Java Eurokalkulacka

ano a len nedavno uvidel svetlo sveta konverzny kurz, ale nokia to uz predpokladala


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 11.07.2008 12:36 | Java Eurokalkulacka

Vladio píše:
Neimv, keď tak pozzerám kód tak tam je nastaené, že 30,126.

jj..teraZ som zistil ze je tam presne 30,126...pri vyssich cislach to zaokruhluje presnejsie :rolleyes:


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 09.09.07
Prihlásený: 07.11.16
Príspevky: 3128
Témy: 233 | 233
Bydlisko: Nové Zámky
NapísalOffline : 11.07.2008 13:47 | Java Eurokalkulacka

Freelan píše:
ano a len nedavno uvidel svetlo sveta konverzny kurz, ale nokia to uz predpokladala

kazda nokia uz od cias 3310 ma nieco na prevodnik kurzov a tam si nastavis kurz a frcis....


_________________
"It took a lot of work, but this latest Linux patch enables support for machines with 4096 CPUs, up from the old limit of 1024." "Do you have support for smooth full-screen flash video yet?" "No, but who uses that?"
- ak dlho neodpisujem do témy, zabudol som na ňu, takže ma upozornite SS, ak chcete moju odpoveď
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 11.07.2008 14:17 | Java Eurokalkulacka

Triminka píše:
neni v nokiach takato aplikacia (podobna) uz predinstalovana? aspon v niektorych sa mi zda ze ano :)

mám N6230i aje to tam, iba si natukam cenu (normalne ako keby idem volat) a dam moznost V cudzej a prepočíta mi to :) nepotrebujem žiadne aplikacie


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 06.03.08
Prihlásený: 01.10.12
Príspevky: 1735
Témy: 15 | 15
Bydlisko: triminka@sp...
NapísalOffline : 11.07.2008 14:19 | Java Eurokalkulacka

aj ja mam N6230i :) ide to aj tak ale mas aj nejaku aplikaciu na prepocitavanie napriklad USD -> EURO -> MACKOPES ... =p


_________________
Redeem the game of law! Despair the Billy, here are the morals! Come, relentless eraser rain, relentless eraser rain...
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 11.07.2008 14:45 | Java Eurokalkulacka

jj, va aplikáciach COnverter.. ale tamto sa mi zdá rýchlejšie :D


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3991
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 11.07.2008 15:58 | Java Eurokalkulacka

tomasmate píše:
kurz 30,130, nevedel by to niekto preprogramovat?

keby to bolo na webe bolo by fajn?


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
Napísal autor témyOffline : 11.07.2008 17:40 | Java Eurokalkulacka

netreba...kurz je tam nastaveny 30,126 iba to zaokruhluje na 2 desatinne cisla...ved si skuste dat 10000€ na koruny


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 29.09.07
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 826
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Nové Mesto ...
Vek: 38
NapísalOffline : 09.04.2012 16:41 | Java Eurokalkulacka

Ja ponúkam svoj malí Project vyrobení cez Visual Basic 6.

[url]http://www.marian.szm.com/Euro&Kalkulačka.exe[/url] :oops:


_________________
New - HP ProBook 450 G4 | OS: Windows 10 Pro | CPU: Intel Core i3-7100U (2,40GHz) | RAM: 8 GB DDR4 | SSD: 128 GB + HDD: 1 TB
Old - HP Compaq nx 7400 rok výroby 2006 OS: Windows XP Home Edition. CPU: Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.6 GHz | „Tuning“ RAM: 2GB | HDD: 150 GB
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 09.04.2012 17:31 | Java Eurokalkulacka

teraz je vacsine ludi eurokalkulacka asi tak na dve veci


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 29.09.07
Prihlásený: 10.12.17
Príspevky: 826
Témy: 16 | 16
Bydlisko: Nové Mesto ...
Vek: 38
NapísalOffline : 09.04.2012 20:08 | Java Eurokalkulacka

emer píše:
teraz je vacsine ludi eurokalkulacka asi tak na dve veci



Žiaľ ja viem :cry: :sing:

Ale aj tak ma napadlo ""Vyrobiť"" ju cez Visual Basic 6.
Jednoducho som neodolal a mal som aj ""Inšpiráciu"".
Je to lepšie než vysedávať v krčme.


_________________
New - HP ProBook 450 G4 | OS: Windows 10 Pro | CPU: Intel Core i3-7100U (2,40GHz) | RAM: 8 GB DDR4 | SSD: 128 GB + HDD: 1 TB
Old - HP Compaq nx 7400 rok výroby 2006 OS: Windows XP Home Edition. CPU: Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.6 GHz | „Tuning“ RAM: 2GB | HDD: 150 GB
Hovor vždy pravdu aj keby ta to malo bolieť. Ale časom sa ju naučíš počúvať, aj keď tY do očí klamú.
Chemická zlúčenina vodíka s kyslíkom, ktorá produkuje minimálnu úroveň hlasitosti,
spôsobuje eróziu vrstvy hornín, uložených pozdĺž jej trajektórie. (Ticha voda brehy myje.)
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Java Eurokalkulacka

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 09.04.2012 22:18 | Java Eurokalkulacka

imrich píše:
Je to lepšie než vysedávať v krčme.

ta čosi :lol:


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 21 ] 


Java Eurokalkulacka



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Rozdiel medzi Java Standard a Java EE

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

311

02.04.2014 12:41

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

dobre java navody a nova tema JAVA

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

35

4392

09.03.2009 17:14

tlacitko Enter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA - java.lang.NullPointerException

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

831

04.01.2010 17:05

emigrate

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

266

17.02.2012 13:14

jarrro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

3

326

26.10.2010 0:17

TommyHot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

6

920

14.08.2007 23:52

etki

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

10

428

31.10.2011 17:29

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

301

07.06.2012 21:52

lukac

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

108

15.04.2013 16:23

p4tooo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

142

25.11.2012 20:24

nisanick

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

8

180

12.03.2013 21:43

XOLOO

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

JAVA kompilator

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

562

16.10.2008 12:02

tlacitko Enter

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java aplet

v JavaScript, VBScript, Ajax

2

535

05.02.2008 22:44

suchy

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java + OpenGL

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

2

305

10.01.2011 21:28

gladiatus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

java - had

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

0

1116

03.01.2006 15:16

jeffry

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Java referencia

v Assembler, C, C++, Pascal, Java

1

146

06.12.2012 10:58

Gabho027



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF