Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHzzdravim je mozne ze mi na tomto procesore (Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz) Adobe Photoshop neustale mrzne ? ked som tam dal svoj stary procesor Intel Celeron 2.4Ghz mi to prestalo robit lenze co to je zostava s takym procesorom ... kde moze byt chyba ? vymenit procak ? na ostatnych aplikaciach mi to nerobi ani hrach.. pri zamrznuti Photoshopu vytazenie nepresiahne ani 20% .. dakujem Zostava: Doska: Gigabyte 8IPE1000-G x.x Procesor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00Ghz Socket 478 Graf: ATI Radeon HD XT 2600 256 mb AGP Ram: 2x KINGSTON KVR400X64C3A/1GB DDR PC3200 Zdroj: Seasonic 350W teplotu máš v pohode???? 45-50 .. mam v bedni navyse dalsie 3 fany ... a zevraj ten procak vydrzi aj 100 nie ? .. ale neviem preco mi prave PS mrzne ked aj narocnejsie aplikacie idu v pohode 100 možno vydrži ale restartovat by sa ti system mal uz urcite skôr 100 stupnov je zrele na cintorin. Mas teplovodivu pastu? 45-50 .. mam v bedni navyse dalsie 3 fany ... takže teplotou to asi nebude..... Skus vypnut HT 100 možno vydrži ale restartovat by sa ti system mal uz urcite skôr 100 stupnov je zrele na cintorin.Mas teplovodivu pastu? teplovodiva pasta je nova Skus vypnut HT to je ? hyperthreading, polozku najdes v BIOSe hyperthreading, polozku najdes v BIOSe malo by to pomoct ? lebo vsak hyperthreadingu by mla tomu rpave zabranit nie ?:D za pokus nic nedas.. idem nato snad ho osviti som cital typek mal taky isty problem. . a ze reinstal pomohol .. no ja som daval win uz 3x ... instalujem cs4 uvidime ci to pojde ak ne dam na vas no takze nepomohlo ... ja som mal problem so zdrojom .. Problem nemusi byt v procaku. Aky mas zdroj? Nemas pretaktovany procak alebo nejaky komponent? ...
Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz |