Vyzerá to na Piston 2, mám ich aj ja. Tiež som kupoval s ibuygou. Bral som ich free poštou s poistením (+2$). Prišli za 25 dní, platil som cca 20€. Basy mi prídu super, dosť silné. Kábel je vcelku odolný, aj keď pri jacku sa v rukách zdá byť krehký ale drží bez problémov. Nosím ich vo vrecku zmačkané do kôpky a nemám problém ich rýchlo vybrať, rozpliesť a zatiaľ sa nepoškodili. V nejakých recenziách som čítal, že pri malých nástavcoch tlačí kovová konštrukcia do ucha. Neviem to otestovať, mne sadli tie stredné. Ale vonkajšia hrana sa mi občas do ucha zareže.. V spracovaní a kvalite zvuku pokiaľ viem nemajú konkurenciu, čo bol hlavný dôvod prečo som radšej mesiac počkal ako si kúpiť niečo v nayke.
_________________ PC:CPU: Intel i7-4790 Cooler: EK Supremacy EVO MB: Gigabyte B85N RAM: Adata 4GB + Kingston 8GB SSD: Samsung 850 EVO 500GB GPU: XFX GTR RX 480 8GB with Alphacool NexXxoS GPS-07T Case: Advantech IPC-510 PSU: Corsair RM1000i KB: Idobao x YMDK ID75 with Outemu Silent Grey Mouse: Logitech G305 Mousepad: LTT Deskpad Headphones: AKG K240 Sextett with Brainwavz Velour pads Mobil: Sony Xperia 5 II
Napísal autor témySKiLEX: 07.10.2014 19:16 | ibuygou
Predošle sluchatka som mal superlux hd-381 ja som ich kupoval za 18,99€ s tou pouštou zadarmo (free air mail) bez trackingu,bez poistenia order date: 2014-9-19 a došli dneska (21dni) Ako hraju ti teraz nepoviem , lebo akurat som ich rozbalil, niesu ešte rozohrate, možem skusiť zajtra...( na noc och necham rozohrať) Kvalita spracovanie vyzera byť dosť slušna, čakam som že budu ťachšie kvoli tomu že su z kovu... ale oproti superluxom vo vahe necitim rozdiel