Ahojte.
Po dlhých rokoch zvažujem nad predajom mojej "upravenej" Palit GeForce GTX 1080 Ti Jetstream. Karta má upravené chladenie. Je na nej namontovaný chladič Raijintek Morpheus II na jadre a na VRM je na mieru mnou vyrobený veľký pasívny chladič. Momentálne sú na nej namontované ventilátory Arctic P12, ktoré majú veľmi dobrý statický tlak a pri nízkych otáčkach dokážu kartu veľmi dobre uchladiť. Teploty už pretaktovanej karty sa pohybujú okolo 50 stupňov pri tichom chode spomínaných ventilátorov. Samozrejme mám k nej aj pôvodné chladenie a krabicu. Karta už roky spoľahlivo funguje. Kupoval som ju novú v roku 2018. Posledné 2 roky bola používaná veľmi málo, nakoľko prešli moje herné preferencie z PC na hernú konzolu.
Pre predstavu tu môžete nájsť fotodokumentáciu celého procesu úpravy:
https://drive.google.com/drive/folders/1G8TtP_2xQ6RsJR7qLGOcKSbiGly0iMld?usp=drive_linkKartu nepotrebujem súrne predať, ale pokiaľ by sa niekomu zapáčila a rovnako aj mne zapáčila jeho ponuka, tak by som ju predal.
Možnosť predať kartu aj s pôvodným chladením, ale radšej by som to nechal tak, ako je. Je to určite lepšie aj pre kartu, keď beží na 50 stupňoch namiesto 70-75 stupňoch.
Prosím len o seriózne ponuky. Bežné modely sa pohybujú na bazoši okolo 150€, tak berte na to ohľad prosím.
Osobný predaj v Rimavskej Sobote alebo jej okolí. V prípade predaja prostredníctvom dobierky požadujem zálohu vopred.
// Spojený príspevok Štv 29.01.26 10:01Kartu predávam nakoniec v pôvodnom stave s pôvodný chladením.