[ Príspevkov: 31 ] 1, 2
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 31.08.2010 23:12 | HP f4280 nenajde soft.

Caute po nainstalovani softvare mi vyhadzuje tuto chybu, preinstalovaval som to uz asi 7x... a stale to isteeee.

Kód:
http://www.out-of-warranty.com/solution-center-no-hp-devices-have-been-detected/


diky za pomoc


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 01.09.2010 0:09 | HP f4280 nenajde soft.

tlaciaren zapojena? v spravcovi zariadeni ju vidis? funguje vobec?


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 01.09.2010 2:01 | HP f4280 nenajde soft.

ano, ano, ano
Tlaciaren mi normalne v pc najde, ide mi aj tlacit, ale program ktory je na scanovanie ju nenajde...


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 01.09.2010 12:57 | HP f4280 nenajde soft.

ok, takze z windowsu vytlacis skusobnu stranku, jo?
potom tam bude problem s tym softom samotnym, vyskusaj stiahnut poslednu verziu z webu HP.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 01.09.2010 14:28 | HP f4280 nenajde soft.

Tak ked sa mi podarilo vytlacit hocijaky iny obrazok tak skusobny by isiel urcite tiez...
To som uz spravil, ta instalacia vyhadzovalan niake chyby, vobec sa to nenainstalovalo...


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 02.09.2010 22:11 | HP f4280 nenajde soft.

ked to vyhadzuje "niake" chyby, tak ti to vlastne nevyhadzuje ziadne chyby, pretoze niaky = ziadny.
Takze ked si tu chybu opravis, tak to pojde.

Ked ti to tlaci hocico ine, tak ti to musi tlacit vsetko a z hocijakeho programu. Takze si skontroluj ako mas v tom programe kde ti to nejde nastavenu tlac.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.03.09
Prihlásený: 22.11.10
Príspevky: 2721
Témy: 0 | 0
Bydlisko: Sereď
NapísalOffline : 03.09.2010 0:27 | HP f4280 nenajde soft.

niaký nie je slovo v našej slovenčine...buď nejaký alebo nijaký


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 03.09.2010 9:37 | HP f4280 nenajde soft.

ved prave zato ludi kvoli tomuto rad drbem...neviem skade na ten patvar prisli, asi je to nova moda na pokeci :-)


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 30.10.08
Prihlásený: 25.04.11
Príspevky: 154
Témy: 13 | 13
NapísalOffline : 03.09.2010 10:29 | HP f4280 nenajde soft.

z tej stranky píše:
The solution for this problem is basically reinstalling the software. Instructions: Important Reminders before proceeding:
For USB type of connection, make sure you unplug the USB cable first before proceeding.


cize sa sprosto opytam - mas tu tlaciaren pripojenu k pc ked to installujes? ak ano tak odpojit. Ja som mal podobne priznaky ked som installoval tablet a pozeram potom navod ( posledna zachrana :D ) a vsetko - ovladac aj soft treba nahodit skor nez to vobec pripojim k pc.


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 03.09.2010 13:23 | HP f4280 nenajde soft.

[quote="Nibbler"]
Ja som mal taku tlačiareň, najprv som ju zapojil a až potom som pustil pc do ktoreho som vložil inštalačné CD, pc tlačiareň zdetekoval čo si hned stiahol ovladače a začal som inštaslovat soft, tlačiareň fakčila bez problemou, každu tlačiareň takto inštalujem a žiadny problem, ta tvoja inštalacia je daka odveci


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 03.09.2010 13:47 | HP f4280 nenajde soft.

vobec to nieje odveci, HP takto doporucuje instalovat tlacky, inac to moze niekedy zblbnut. Ide to aj tvojim sposobom, no ked tomu zrazu zasibe, tak sa necuduj.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 07.03.09
Prihlásený: 22.11.10
Príspevky: 2721
Témy: 0 | 0
Bydlisko: Sereď
NapísalOffline : 03.09.2010 13:49 | HP f4280 nenajde soft.

nech to celé odinštaluje a soft znovu nainštaluje a až potom pichne do USB
všeobecne sa to tak doporučuje aj ked som to tak robil málokedy :-)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 03.09.2010 16:00 | HP f4280 nenajde soft.

Prepacte myslim ze sa tu nebudeme natahovat za pismenka ci hej? Ak som tym nejako niekomu nahodou "ublizil" tak sa ospravadlnujem....
K veci hmm to som neskusal, instalovat to odpojene, ale viem ze sa to to tak muselo odinstalovat ze to bolo odpojene (inak to neslo)...,ale naj. haluz bola ze pri takom 10tom pokuse, o opätovne odinstalovanie, a nainstalovanie som to zabudol odpojit a nepisalo to nic :D, a tie chyby vyhadzovalo iba po instalovani zo stiahnutym softom z HP...z origo. CD to nevyhadzovalo nic...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 06.09.2010 14:35 | HP f4280 nenajde soft.

HP f4280 nenajde soft.


HP f4280 nenajde soft.


HP f4280 nenajde soft.

takze tu to mate po poradi co mi to zacalo robit ked som to instaloval ako ste mi poradili, nevem co sa to :shit:


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 06.09.2010 16:27 | HP f4280 nenajde soft.

co je v subore, ktory ti ulozilo podla bodu 1 ?
skus stiahnut ovladace z webu HP, su tam najnovsie.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 13.09.2010 23:12 | HP f4280 nenajde soft.

shiro píše:
co je v subore, ktory ti ulozilo podla bodu 1 ?
skus stiahnut ovladace z webu HP, su tam najnovsie.

V subore 1 bolo nieco stylu "ze sa ospravedlnuju za vyskytnutu chybu" atd...
Uz som skusal aj tie ovladace z netu, a nic...


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 14.09.2010 0:25 | HP f4280 nenajde soft.

Olo* píše:
V subore 1 bolo nieco stylu "ze sa ospravedlnuju za vyskytnutu chybu" atd...

co to znamena?

Olo* píše:
Uz som skusal aj tie ovladace z netu, a nic...

co to znamena?


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 22.09.2010 23:43 | HP f4280 nenajde soft.

Tak neviem presne co myslis pod tym co to znamena, ak reklamaciu tak to bol darcek... :D,
Ale podarilo sa mi to spravit takze pre tych ktory ste mali podobny problem
-Instalujte to odpojene! (aj ked neveim preco som to prvy krat nainstaloval aj ked to bolo zapojene!)
- zapojit az vtedy ked sa vas to opyta! (tak vznikaju niekedy problemi ak mate spustene niake ine apliakcie, nedokaze sa to zosynchronizovat)
- instaloval som to tak ze ten ovldace som stiahol z netu, a potom to skombinoval s origo cd!
t.j vsio!
:)


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 23.09.2010 8:59 | HP f4280 nenajde soft.

Olo* píše:
Tak neviem presne co myslis pod tym co to znamena, ak reklamaciu tak to bol darcek... :D,

znamena to to, ze sem mas pisat presne znenie vsetkych hlasok a nie nejake pseudo preklady. A ze sem mas presne pisat co sa s tym deje, lebo nik k tebe na stol nevidi.

A ze si to mal instalovat s odpojenou tlackou ti tuna pisali uz hodne davno.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 23.09.2010 11:31 | HP f4280 nenajde soft.

shiro píše:
znamena to to, ze sem mas pisat presne znenie vsetkych hlasok a nie nejake pseudo preklady. A ze sem mas presne pisat co sa s tym deje, lebo nik k tebe na stol nevidi.

A ze si to mal instalovat s odpojenou tlackou ti tuna pisali uz hodne davno.

v tom subore nebolo NIC!!! o tej chybe! Tam bolo vsetko otom, ze sa naskytol problem ktory sa pokusia co najskor vyriesit...ze im mam poslat mail do ich centra s presnou chybou...A NIC O KONKRETNEJ CHYBE! Vsetko co mi to vyhadzovalo som sem skopiroval.
Ano pisali mi ze to mam instalovat odpojene, ale to ze to treba zapojit asi v polke instalacie sem nepisal nikto!
A uz som vravel tam vznikali chyby, pri synchronizovani!!!
Takze by som ta poprosil aby si sa ustavicne neobuval, vsetko, potrebene som som pisal a kopiroval.


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 23.09.2010 14:02 | HP f4280 nenajde soft.

Olo* píše:
v tom subore nebolo NIC!!! o tej chybe! Tam bolo vsetko otom, ze sa naskytol problem ktory sa pokusia co najskor vyriesit...ze im mam poslat mail do ich centra s presnou chybou...A NIC O KONKRETNEJ CHYBE! Vsetko co mi to vyhadzovalo som sem skopiroval.

a to my mame skade vediet? ked mas problem s pochopenim pisaneho textu, vrat sa do zakladky.

Jasne som ti napisal ze mas PRESNE popisovat co ti to robi a nepisat sem tvoje pseudo-preklady hlasok typu "ospravedlnuju sa za chybu" a podobne smeti, ktore je uplne nepodstatne.

Opat opakujem, nik ti tuna na monitor nevidi, ak chces pomoct, musis sem vsetko pisat.

Olo* píše:
Ano pisali mi ze to mam instalovat odpojene, ale to ze to treba zapojit asi v polke instalacie sem nepisal nikto!

opat mas problem s pochopenim pisaneho textu, nakolko ti to instalator pekne napise, aby si zariadenie pripojil.

Olo* píše:
A uz som vravel tam vznikali chyby, pri synchronizovani!!!

hej? kde?

Olo* píše:
Takze by som ta poprosil aby si sa ustavicne neobuval, vsetko, potrebene som som pisal a kopiroval.

neobuvam sa, len som ta poziadal o dodanie infa. To, ze si neschopny to zistit uz nieje moj problem. Mozes byt rad ze sa ti snazime pomoct a je tvoja povinnost v takomto pripade dodat bez reptania pozadovane informacie. A nie sa tuna este rozdrapovat. Ty chces pomoct, nie my.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 23.09.2010 19:38 | HP f4280 nenajde soft.

Neobuvas? Este sme sa poriadne ani nedostali k presnym chybam a uz si tam daval "silne srandicky" typu nova moda z pokecu a to za 1 pismenko, myslim ze toto nieje forum "PISME BEZ CHYBY".
Ano vazim si vasu pomoc otom niet pochyb, ael nevidim perspiktivu v kopirovani nezmyselnych veci typu ze sa mam obratit na zakaznicke centrum a otom pisana cela strana, ak si myslsi ze prave TOTO je pre teba potrebne tak okey nabuduce budem mudrejsi, kopiroval som sem vsetko k danej chybe.
a ktomu synchronyzovaniu ked sa to dosynchronizovalo, tak tam vznikali tie chyby tie 3 obrazky...
Ja este raz dakujem za pomoc, a tymto som skoncil ;)


Offline

Zmazaný užívateľ
Zmazaný užívateľ
Obrázok užívateľa
NapísalOffline : 23.09.2010 20:06 | HP f4280 nenajde soft.

Olo ja si myslím že ked si to za 23dní nezvladol tak by si si mal niekoho skuseneho k tomu dat alebo do servisu pc, darmo sa budeš obracat z prozbou na zakaznícku linku lebo zrejme sam robíš niekde chybu a preto sa ti nedarí v inštalacii


Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 23.09.2010 20:40 | HP f4280 nenajde soft.

Tak PC profik zase niesom to je pravda ale ruky do X nemam.
Ak si si nevsimol uz som to spravil o par riadkov vyzsie to mas napisane :).
I ked cele to bola niaka haluz no, lebo najprv som staihol ovladace z hp.com a neslo to.
Potom som to stiahol z hp cz a uz to islo cize ja vlastne na 100% neviem povedat kde bola chyba... lebo som to skusal jak kolotocar raz to raz to... :D
Ale som rad ze som to rozbehal... :)
Az mi cartridge vyschol jak to dlho stalo... :D


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 24.09.2010 1:30 | HP f4280 nenajde soft.

Olo* píše:
Neobuvas? Este sme sa poriadne ani nedostali k presnym chybam a uz si tam daval "silne srandicky" typu nova moda z pokecu a to za 1 pismenko, myslim ze toto nieje forum "PISME BEZ CHYBY".

forum je verejne miesto a malo by byt v tvojom vlastnom zaujme nepisat ako opica, ale ako clovek. A nenapisal si blbo 1 pismenko, ale cele slovo, ked sa uz bavime o gramatike. Stale viac vidim ako ludia takto degeneruju.

Olo* píše:
Ano vazim si vasu pomoc otom niet pochyb, ael nevidim perspiktivu v kopirovani nezmyselnych veci typu ze sa mam obratit na zakaznicke centrum a otom pisana cela strana, ak si myslsi ze prave TOTO je pre teba potrebne tak okey nabuduce budem mudrejsi, kopiroval som sem vsetko k danej chybe.

nikoho netrapi co sa tebe zda nezmyselne a co nie. Pretoze 99% ludi opisuje problemy slovami typu "nejde to", "nieco to pise", "kvaka mi to ze to nenaslo subor" - a pritom im je uplne fuk, ze im to aj pise aky subor to napr. nenaslo a podobne. O to sa da pri pomahani opret. Clovek si mysli ze lepsie spravi ked chyby pretlmoci svojimi slovami - prd makovy. On totiz prd vie, co je v tej hlake dolezite. Nejdem ta tuna ucit metodiku pomoci cez forum, pouzi hlavu a prides na to sam.

Olo* píše:
a ktomu synchronyzovaniu ked sa to dosynchronizovalo, tak tam vznikali tie chyby tie 3 obrazky...
Ja este raz dakujem za pomoc, a tymto som skoncil ;)

o synchronizacii tu nikde neni rec. Jedine co tu je su tie obrazky.

Chybu si pravdepodobne robil v tom, ze si tlacku neinstalovat odpojenu.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 24.09.2010 14:34 | HP f4280 nenajde soft.

kazdy bohuzial nema cas sediet 12 hodin za pc, a riesit tu "nejake" chyby ktore som napisal v texte, clovek nieje neomylny, ja si myslim ze tu riesime podstatu problemov z pc, a snim spojene problemy, a nie ze tu niekto napise par chyb, ako si napisal ked rad za toto ludi DRBES tak chod zalozit forum "spisovna slovencina".
Dobre ked budem mat dalsi problem skopirujem sem vsetko, dufam ze mi niekto napise ze to co si sem skopiroval je pre nas nepodstatne.
Najprv som nevedel ze problem vznikol presne tam tak som skopcil iba obr. a nepisal ze to spravilo hned potom...
Tu tlaciaren som instaloval aj tak aj tak! a robilo to to iste, stale to iste tam chyba nebola!!! ked som to instaloval asi 12ty krat si myslis ze som to neskusal vselijak?
A ked uz si taky velky slovencinar tak ti opravim par chyb aby si mohol zato "drbat druhych: tlacka: to je co? tlacenka? nieco v nohaviciach? Nespisovne hovori sa tlaciaren
neinstalovat odpojenu: snad neinstaloval odpojenu...
Neber to ako urazku, ber to tak ako som to mohol brat a ja...
Lebo ja rad za toto ludi drbem, mi to pripada jak nejaka nova moda na pokeci. Nemam rad ked sa takto ludia degeneruju...
Ked uz sa ides hrat na PANA BEZCHYBY tak by som ta poprosil "pripecene" poznamky si nechaj na nejaku inu prilezitost.


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 24.09.2010 15:46 | HP f4280 nenajde soft.

Olo* píše:
kazdy bohuzial nema cas sediet 12 hodin za pc, a riesit tu "nejake" chyby ktore som napisal v texte, clovek nieje neomylny, ja si myslim ze tu riesime podstatu problemov z pc, a snim spojene problemy, a nie ze tu niekto napise par chyb, ako si napisal ked rad za toto ludi DRBES tak chod zalozit forum "spisovna slovencina".

neohanaj sa tuna ze pre predchadzanie pravopisnym chybam musis sediet 12 hod. denne za PC. Do skoly si nechodil? Na papier rukou nepises? Maily nepises? Okrem fora a PC sveta je milion inych miest a cinnosti, kde sa bezne stretavas s gramatikou.


Olo* píše:
Dobre ked budem mat dalsi problem skopirujem sem vsetko, dufam ze mi niekto napise ze to co si sem skopiroval je pre nas nepodstatne.

nema ti to nik preco napisat, ked skopirujes veci, z ktorych sa da nieco zistit. pokial zasena pises nieco v style "napisalo mi ze to nemoze nainstalovat", tak sa na zdrbavanie priprav, nakolko nik netusi co si tym myslel.

Olo* píše:
Najprv som nevedel ze problem vznikol presne tam tak som skopcil iba obr. a nepisal ze to spravilo hned potom...
Tu tlaciaren som instaloval aj tak aj tak! a robilo to to iste, stale to iste tam chyba nebola!!! ked som to instaloval asi 12ty krat si myslis ze som to neskusal vselijak?

"vselijak" je co? opat dalsi priklad blbeho popisu problemu. Musis vzdy pisat co si presne ako skusal, aj na 12ty krat. Potom sa tuna tahaju z teba informacie a za ten cas by sme to uz mohli mat davno vyriesene v idealnom pripade.

Olo* píše:
A ked uz si taky velky slovencinar tak ti opravim par chyb aby si mohol zato "drbat druhych: tlacka: to je co? tlacenka? nieco v nohaviciach? Nespisovne hovori sa tlaciaren
neinstalovat odpojenu: snad neinstaloval odpojenu...
Neber to ako urazku, ber to tak ako som to mohol brat a ja...
Lebo ja rad za toto ludi drbem, mi to pripada jak nejaka nova moda na pokeci. Nemam rad ked sa takto ludia degeneruju...
Ked uz sa ides hrat na PANA BEZCHYBY tak by som ta poprosil "pripecene" poznamky si nechaj na nejaku inu prilezitost.

tlacka - vseobecne pouzivany skrateny vyraz pre tlaciaren v IT oblasti
neinstalovat odpojenu - je to preklep no a co?
na rozdiel od teba kde pises kadejake patvary bez vyznamu vid "niaky" alebo "niake" - to je co za blbost?

Tieto narazky na gramatiku su hodne trapne, nakolko sa jedna o bezne pouzivane slovo a bezny preklep. Ak nemas cim argumentovat, tak radsej nic nepis.

Cely problem vznikol z toho, ze namiesto dodania potrebnych info o ktore si bol poziadany si zacal este vrestat ze ako si ja dovolujem pochybovat o tom co si tuna nakopiroval a popisal (obrazne povedane). Namiseto toho si mal byt ticho a dodat pozadovane info. pretoze ako som uz pisal, pomoc chces ty, nie niekto z nas co sme tu.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 24.09.2010 16:43 | HP f4280 nenajde soft.

ja som to myslel tak ze nemam cas sediet za pc 12 hod ja niekto a sustredit sa nato aby som naaahodou nespravil niekde chybycku...
Mohli ale enmuseli sme to mat vyriesene kedze ja sam neveim kde bolo "lozisko" problemu.
Vselijak-Hocijak? jak to chces inak napisat? Myslim ze to tu kazdy pochopil...
A argumentovat mam co! Len sa mi nechce riesit somariny typu, slovensky jazyk, ja som ti najprv ani pol slove nepovedal jak si sa choval ty....
Mne islo oto problem vyriesit, a nie rozmazavat to tu vecami uplne o niecom inom....
Bolo to nepochopitelne? nechapal si slovu niake? Namiesto nejake? Podla mna chapal len si sa chcel hrat na dôleziteho panka.


Online

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 12.10.06
Prihlásený: 19.04.18
Príspevky: 17278
Témy: 63 | 63
Bydlisko: Banska Byst...
NapísalOnline : 24.09.2010 22:03 | HP f4280 nenajde soft.

Olo* píše:
ja som to myslel tak ze nemam cas sediet za pc 12 hod ja niekto a sustredit sa nato aby som naaahodou nespravil niekde chybycku...

a jednu si rovno urobil...chybicka sa pise s makkym i po b.
taketo veci rovno analyzujem pri citani, na nic sa sustredovat nemusim...ked clovek pouziva hlavu a to co napise si po sebe hned aj precita, tak sa nic nestane.

Olo* píše:
Mohli ale enmuseli sme to mat vyriesene kedze ja sam neveim kde bolo "lozisko" problemu.

v prvom rade si sa mal riadit vseobecne znamymi podmienkami instalacie a navodom k tlacke. Samozrejme ked postupujes odlisne musis ratat s tym ze to nemusi fungovat pesne tak, amo to fungovat ma a moze sa nieco zomliet. Nasledne mas skusat rozne veci a poriadne ich dokumentovat.
Olo* píše:
Vselijak-Hocijak? jak to chces inak napisat? Myslim ze to tu kazdy pochopil...

nejde o to, ako to slovo pises, ale co sa za pojmom"vselijak" skryva.
Moze to znamenat, ze si len odklikaval instalator stylom next-next-finish, alebo si v ramci "vselijakeho" skusania editoval registre windowsu....kto to ma vediet? a skade, pokial to ty nenapises?
Olo* píše:
A argumentovat mam co! Len sa mi nechce riesit somariny typu, slovensky jazyk, ja som ti najprv ani pol slove nepovedal jak si sa choval ty....

aha, takze nechce...a o tom to cele je. Nam sa nemusi chciet riesit tvoje problemy. Co povies na to? Nejde o to ze ti teraz nepomozeme, ide o pristup. To co napises musi niekto citat. A hodne ludi to dost zneprijemni den ked musia citat primitivne chybicky a priblbe slovne vyrazy ktore vymyslel nejaky pubertak a ostatni to bez rozmyslu po nom prebrali, lebo chceli byt cool. Pisanie "niaky" namiesto obycajneho "nejaky" ta ziadnym supermanom, alebo "cool bossom" neurobi.
Precitaj si 10 takto debilne napisanych dotazov na 3 roznych forach od 10 roznych ludi a zacne ti to pekne liezt na mozog.

Olo* píše:
Mne islo oto problem vyriesit, a nie rozmazavat to tu vecami uplne o niecom inom....
Bolo to nepochopitelne? nechapal si slovu niake? Namiesto nejake? Podla mna chapal len si sa chcel hrat na dôleziteho panka.

Ano, bolo to pochopitelne. Ohladne ostaneho, vid co som napisal vyssie.
Na nikoho sa tu nehram, len chcem aby sa ludia neprezentovali svojim pisanym prejavom ako zdegenerovane opice. Vadi to nielen mne ale aj kope ostatnych ludi, ktori ti sem ani nmemusia nic napisat, ale citaju to tu.


_________________
Xeon E3-1231v3, 16GB DDR3, Gigabyte Z97-D3H, Samsung 840evo 120GB, Crucial MX300 525GB, 2x WD 1TB, Gainward GTX1060 6GB, Corsair RM550x, 24" BenQ GW2470H
iPad Air 16GB, iPhone SE 32GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
HP f4280 nenajde soft.

Registrovaný: 15.04.09
Prihlásený: 12.12.17
Príspevky: 73
Témy: 19 | 19
Bydlisko: Bratislava
Napísal autor témyOffline : 25.09.2010 2:34 | HP f4280 nenajde soft.

Ked som to prvy krat nainstaloval (ako som ju dostal) vsetko islo na supu. Cize som to "asi robil spravne". Pri druhej instalacii vznikali problemi ktore som tu riesil, a podotykam ze som to instaloval tak isto ako predtym.
A ked sa ti nepaci nieco tak sa vyjadruj slusne, lebo dost to potom hovori o tvojej inteligencii, tato debata nema konca kraja moj problem som vyriesil zato som podakoval, a nemam tu dalej co riesit, lebo za to co "drbes" mna tak mozem a ja teba za tie tvoje "preklepy"...
Budem sa riadit pravidlom mudrejsi ustupi...
a mozes si tu riesit co chces...


 [ Príspevkov: 31 ] 1, 2


HP f4280 nenajde soft.



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

HP deskjet f4280

v Externé zariadenia

3

299

09.08.2009 12:17

harry44

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Reset cartridge HP300 (CC643EE&CC643EE) pre DeskJet F4280

v Externé zariadenia

0

766

23.05.2010 20:16

horakv

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde web

v Ostatné

13

258

13.04.2013 22:57

Beatdownhaus

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde wifi

v Siete

8

881

19.02.2013 14:12

michalesku

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenájde wifi

v Sieťové a internetové programy

0

266

17.11.2011 9:58

-MiReC-

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde usb

v Ostatné zariadenia

4

1116

30.11.2008 18:32

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenajde HDD

v Pevné disky a radiče

13

810

25.12.2009 14:21

prandof

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde HDD

v Operačné systémy Microsoft

3

285

20.11.2009 17:10

Milan.H

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

NENAJDE DISK

v Pevné disky a radiče

15

1098

03.04.2007 16:40

peters

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenájde disk

v Pevné disky a radiče

2

258

17.02.2010 19:42

pepito25

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenajde zvukovu kartu

v Audio programy

0

548

01.02.2009 12:04

flavio

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde web kameru

v Ostatné

0

213

13.12.2010 20:37

milosb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde wifi adapter

v Siete

1

459

09.11.2010 22:04

cayman

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

nenajde bezdrotove pripojenie

v Siete

1

332

02.11.2009 20:56

Jaro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Notebook nenajde wifi

v Siete

1

323

07.05.2013 17:52

vladko3007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Nenájde SATA disk

v Pevné disky a radiče

4

135

04.10.2015 22:36

michalesku



© 2005 - 2018 PCforum, edited by JanoF