NENAJDE DISKPlease help kupil som novy disk SEAGATE BARRACUDA 80GB 7200rpm 8MB Chache a je to sata 2 ale dosku mam len sata 1. Najprv som nemal ten jumper na prepinanie SATA 1 - 2 a mi nenaslo vobec disk v biose ale teraz som ho nahodil a bios uz najde DISK ale ked dam instalovanie WIN. tak mi instalacka napise ze nemam ziaden disk. Ako je to mozne? Mam aj stary disk na na nom som teraz ale novy sata disk nenajde ani v TENTO POCITAC. Ako je to mozne ze v biose je ale vo wine nie? Mam dosku: ASUS AV8 Deluxe. pri instalacke potrebujes disketu s ovladacmi pre SATA radic(vytvoris z CD od dosky alebo je pribalena), alebo niektore dosky maju v BIOSe moznost emulovat SATA na PATA vo wine ho nevidi lebo si ho este asize nenaformatoval, daj si start/spustit napis diskmgmt.msc a daj spustit, tam si ho uz v dolnej casti najdi podel jak chces a naformatuj No a aky windows pouzivas, lebo niektore starsie vobec nespozanju SATA disky, mozno je to v tom a budes potrebovat novsi win co ma uz v instalacke ovladace a programy urcene pre sata disky. Samozrejeme format aby ho bolo vidno ako uz Jaro spominal. No chlapy mensi problem Ja nemam taku disketku Nemohol by mi to niekto uploadnut ? Neviem to nikde najst ani na stranke vyrobcu..... A este som skusal ten prikazovy riadok a tam ten disk neni. Len CD-Rom a ATA disk. takze teraz neviem co ako kde Nemoze byt este nieco v biose vypnute ? No chlapy mensi problem Ja nemam taku disketku Nemohol by mi to niekto uploadnut ? Neviem to nikde najst ani na stranke vyrobcu..... A este som skusal ten prikazovy riadok a tam ten disk neni. Len CD-Rom a ATA disk. takze teraz neviem co ako kde Nemoze byt este nieco v biose vypnute ? vytvor si ju z CDcka co bolo k doske, strc ho tam nabootuj a ponukne ti tu moznost, strcis disketu a das vytvorit No tak CD mam a uz som vo wine nainstaloval nejake utility a drivre. Ten disk uz mam ale len vo windowse: http://img519.imageshack.us/img519/4425 ... 845iq0.jpg Aj to ho neviem sformatovat Ale stale mi nefunguje pri instalaci windowsu ten disk. Uz som si aj stiahol nejaky driver na diskete ale nepomohlo. Nevie este niekto co s tym ? A to CD som skusal nabootovat ale bezuspesne nejde to alebo som ta zle pochopil ako vytvorit tu disketu na to SATA No tak CD mam a uz som vo wine nainstaloval nejake utility a drivre. Ten disk uz mam ale len vo windowse: http://img519.imageshack.us/img519/4425 ... 845iq0.jpg Aj to ho neviem sformatovat a co keby si skusil pravym kliknut na tu cast vedla ten biely obdlznik ktory znazornuje miesto na disku AJ to som skusal neni tam nikde format. No ale to ma akosi moc nezaujma. Ja ten disk chcem pouzivat ako systemovy hlavny disk a stary len na zalohu tak to musim nejako rozbehat. Nema niekto moju dosku a instalacnu disketu alebo nejake drivre co by som mohol ...
NENAJDE DISK |