[ Príspevkov: 4 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
NapísalOffline : 27.04.2008 12:46 | Hodnotenie článkov?

takže mám videá a každé video má v db svoje
id
embedCode
duration
source
category
img
potreboval by som k tomu spraviť komentáre v db mám viac ako 20 000videí a našiel som script iba taký že každé ID musím pridávať ručne ..nevie mi niekto pomôcť ?
//
potrebujem ked niekto otvori www.stranka.sk/single.php?id=25000 tak sa automaticky v db vytvori alebo skontroluje ci existuje id pre hodnotenie


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnotenie článkov?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 27.04.2008 12:57 | Hodnotenie článkov?

nemusis pridavat rucne, sprav s ina to funkciu... ja som nedavno nieco podobne pouzil.. len treba tu funkciu pustit niekedy v nocnych hodinach ked bude nikto, alebo malo ludi na stranke (velka zataz ked hvooris ze az 20 000 videii)

Kód:
$result=mysql_query("select id from videa");
while($n = mysql_fetch_array($result))
{
mysql_query("INSERT INTO `hodnotenie` ( `id` )
VALUES ('$n[id]'); LIMIT 1");
}


nemal som teraz dostatok casu skontrolovat to cele, ale proste potrebujes funkciu tak, aby rpebehlo databazu s videami a to id pridas do druhej tabulky


_________________
Sorry za prelkepy
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.03.07
Prihlásený: 30.05.16
Príspevky: 70
Témy: 29 | 29
Napísal autor témyOffline : 27.04.2008 13:10 | Hodnotenie článkov?

diky zatial a neviete ešte pomocť potrebujem vložiť tento kod spolu s tym emerovým
Kód:
http://www.tipyatriky.sk/vytvarame-www-ii-12


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Hodnotenie článkov?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 27.04.2008 13:15 | Hodnotenie článkov?

Kód:
$result=mysql_query("select id from videa");
while($n = mysql_fetch_array($result))
{
$id=$n['id'];
mysql_query("INSERT INTO `hodnotenie` ( `id` , `znamka1` , `znamka2` , `znamka3` , `znamka4` , `znamka5` )
VALUES (
'$id', '0', '0', '0', '0', '0'
);");
}


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 4 ] 


Hodnotenie článkov?



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

tagy článkov

v PHP, ASP

3

288

12.03.2011 19:51

Ďuri

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

strankovanie clankov

v Databázy

12

619

07.11.2007 20:22

tatysp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Tvorba článkov

v HTML, XHTML, XML, CSS

9

192

25.12.2014 14:02

walther

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kopirovanie clankov a obrazkov

v Obchody, reklamácie a právo

6

1310

22.07.2008 18:42

OmeGa

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Písanie článkov za veci na recenzie

v Kôš

1

111

04.01.2016 22:54

ac.milan

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Joomla 3.4 nfunguje ukladanie článkov

v Redakčné systémy

0

109

07.05.2015 18:10

Black Scorpion

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

redakcny system s pocitadlom prezreti clankov

v Redakčné systémy

8

477

22.02.2010 11:53

peter_r

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

wordress import clankov z textoveho suboru

v Redakčné systémy

1

377

24.06.2011 15:19

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Kam ukladá Wordpress obsah (text) článkov?

v Redakčné systémy

1

109

24.09.2014 8:18

JanoF

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

pridavanie clankov do db a na index

v PHP, ASP

9

381

06.11.2007 13:03

Tominator

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Zverejnenie loga a článkov z inej stránky

v Obchody, reklamácie a právo

2

457

20.08.2011 13:26

don jebot

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Drupal - zobrazenie článkov po kliknutí na tag

v Redakčné systémy

0

81

26.01.2014 13:22

programmer

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vstupné pole pre zadávanie textu článkov v CMS

v Redakčné systémy

6

288

18.12.2011 21:39

blazej44800

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Web TextEditor - vytvaranie/pisanie clankov s ukladanim vo Firebase.

v JavaScript, VBScript, Ajax

4

119

17.01.2017 17:21

BX

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Hodnotenie

v Notebooky a netbooky

5

526

03.11.2007 22:09

pindo1

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

hodnotenie

v Webdesign

21

1135

08.08.2008 9:25

Tominator



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF