No vianoce zavitali aj ku nam

takze bude nova zostava, zatial neviem aka
velmi by som vam bol vdacny keby ste mi poskladali nejaku zostavu podla nasledovnych kriterii kedze tie zostavy co su tu poskladane (do 10,15,20,30k atd.) su podla mna trochu neaktualne kedze niekolko veci mi na alze nenaslo, taktiez cenovy limit presiahol vyraznejsie hranicu...takze kriteria
CPU : nejaky dvojjadrak, neviem vsak ci AMD alebo intel kedze taktovat neviem ale ak je to lahke tak by som sa do toho MOZNO pustil (ale ak intel tak treba aj nejaky good chladic na taktovanie)
VGA : myslim ze bude ta ktora je v prvej zostave v teme do 15000 ale ak mate iny navrh tak sem s nim, nvidiu nechcem
RAM : pojdu vitesty
MB : do toho sa vobec nevyznam, je mi to jedno len nech funguje spolahlivo a ma aspon 4x USB port...
HDD : nieco 320GB by mozno stacilo, ak by sa zmestil do ceny vacsi tak by som bol rad

(avsak nie na ukor spolahlivosti - znacky)
DVD : netreba, mam doma
CASE : hocico, bude to len pod stolom no nech to nieje zasa nejaka obluda

ale musi byt biela kedze dvd mechanika co mam doma je biela
monitor : nie
cena do : 15 000 Sk (497,9 €

)...no je to tak ze rodicia povedali do 20000 aj s ciernobielou laserovou tlaciarnou a to ratam tak do 5000 (ak by ste vedeli poradit aj s tym, bol by som vdacny)
pocitac bude urceny prevazne (80%) na hry
dalej by som potreboval poradit so skladanim kompu...kebyze objednam komponenty ktore som tu popisal a objednam si ich tak ich aj mozem doma zlozit ? netreba dokupit nejake dalsie kable, gombiky, drotiky a neviemco vsetko ?

lebo co kde do MB viem ako ide, problem by mozno bol s takymi haluzami ako system zapinania PC

a vselijake diody. Alza Individual nechcem pouzit kedze to chcem mat na vianoce a tam pisu doba skompletovania 10-14 dni tak to nemozem riskovat ze to nedojde do 24.12
najlepsie by bolo kebyze je vsetko z alzy...
dopredu vdaka za rady,tipy (triky)