help AMD Sempron 2800+ frekvencia 1700 helpMam problem s procesorom, mal by pracovat na frekvencii 1700--ale my ukazuje iba 1050 tak som skusil zvysit FSB na 166 a nasobica mam 10,5 ale aj tak my pracuje na 1050 co mam robyt ........... mozno blba otazka ale nezabudas ulozit nove nastavenia v biose? a skusil si resetnut CMOS? Nie nezabudam a aj keby som zabudol tak zaklad mam frekvenciu 1700 ,a skusal som resetnut cmos.... Inak som sa pomylil mam AMD Sempron 2500+ frekvencia 1,7 A este daco som teraz zistil,Mam Sempron A Everest mi ukazuje ,ze Athlon,ajked spustam komp tak mi vypise AMD Athlon 1050 hm moznoho zel identifikoval PC ne ??? ja som uz mal takuto prihodu Je to socket A? Možno treba preflashovať BIOS. Noo je to socket A, a bios mam uz 2 roky stary...a ako sa flashuje bios??? A skusal som restartnut cmos nepomohlo to tak som vybral procesor a baterku na 1 hodinu vonku zapojil naspät ale aj tak to nejde neviem co uz mam stym robyt a na moju dosku uz nieje novsi bios..... A skusal som restartnut cmos nepomohlo to tak som vybral procesor a baterku na 1 hodinu vonku zapojil naspät ale aj tak to nejde neviem co uz mam stym robyt a na moju dosku uz nieje novsi bios..... Aku mas presne dosku? Odpis presny nazov a vyrobcu . Urcite je niekde bios No tak dosku mam takuto: Gigabyte GA-7NF-RZ(C) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) A si si isty ze mas CPU o ktorom pises? Najprv poriadne zisti co za cpu mas (program CPU-Z) a potom napis co mas. No som si isty ,ze mam AMD Sempron 2500+ mam este doma aj krabicu a vzdy mi aj vypisovalo AMD Sempron 2500+ ,ale teraz aj CPU-Z vypisuje ,ze to je amd athlon 1050 tak neviem No som si isty ,ze mam AMD Sempron 2500+ mam este doma aj krabicu a vzdy mi aj vypisovalo AMD Sempron 2500+ ,ale teraz aj CPU-Z vypisuje ,ze to je amd athlon 1050 tak neviem tak potom si asi fakt neulozil tie nastavenia BIOSu..ked vravis ze mas 166x10.5 = 1.7Ghz cize problem vidim len tam... alebo ak ti to niekto staval, tak dat ku takemuto CPU inu krabicu, neni problem... ak sa ti da urob screen z CPU-Z a uploadni ho dade..potom tu daj link Nie ved ked som taktoval tak mi este normalne aj everest a aj cpu-u vypisovalo frekvenciu az 2000MHz som ti odfotil procesor tam mas napisane aky je urobyl som scren z CPU-Z a dake fotky mojich suciastok tak sa na to kukni: http://rapidshare.com/files/18463245/My_Olympus.rar Nie ved ked som taktoval tak mi este normalne aj everest a aj cpu-u vypisovalo frekvenciu az 2000MHz som ti odfotil procesor tam mas napisane aky je urobyl som scren z CPU-Z a dake fotky mojich suciastok tak sa na to kukni: http://rapidshare.com/files/18463245/My_Olympus.rar no, zdielam net s vela ludmi a na rapida mam problem sa dostat...co tak to skusit hodit na imageshack? tam to pekne uploadnes fotecku po fotecke a posles link. a ...
help AMD Sempron 2800+ frekvencia 1700 help |