Ahojte, neviem presne co hladam, tak som to zaradil sem.
V podstate. Mam HP Z38C ktory ma vlstny USB Hub. V Hube mam repro, klavesnicu a mys a monitor pripajam k Thnkpadu a Macbooku cez USB-C. Funguje to napohodu, mam pristup k zariadeniam v hube na oboch zariadeniach. Pod stolom sa mi ale vala este desktop ktory by som chcel obcas pouzit, no neviem ho nejak pohodlne napichnut na monitor. V predcahdzajucom AOC som ho mal zapichnuty cez HDMI a USB kable a monitor sam detekoval ktory vstup bol aktivny (ci USB-C, alebo HDMI) a podla toho sa zariadil. U tohto HP to ale vyzera, ze HUB je funkcny len pri pripojeni cez USB-C (co je zaroven jediny upstream port na monitore). Najjednoduchsie mi pride mat nejaky "zlucovac" co by zlucil HDMI/DP s USB do USB-C a tym padom by sa ten desktop tvaril ako NB. Ja by som akurat vzdy pri prehodeni zariadenia musel prehodit kable (hoci idealne by bolo pouzivat vzdy ten ktory uz pouzivam k NB). Akurat ani netusim, ci take nieco existuje a ci to bude funkcne. Mate s takymto niecim niekto skusenost ?
_________________ PODPIS BOL UPRAVENÝ / ZMAZANÝ Z DÔVODU PORUŠOVANIA PRAVIDIEL FÓRA! |