To
Trty
- Rank "Skúsený užívateľ" sa nedáva za správne priradenie sekcie témy k nadpisu a obsahu príspevku s čím asi súhlasí každý že. Nebol dôvod aby som bol na túto skutočnosť upozornený štipľavým spôsobom, pretože moja reakcia pokryla obidve skutočnosti (NB aj PC), napriek tomu ďakujem za upozornenie.
- Ak niekto dokáže ohodniť človeka na základe takejto nepozornosti (ktorá ani nespôsobila, že by bol dotazujúci uvedený do omylu) a nie na základe práce ktorú ma za sebou, tak gratulujem, ušetrí vedeniu robotu.
- Na toto fórum som prišiel pomáhať a radiť, takže ak sa niekomu zdá, že mi je rank udelený neprávom, má konať. Moju potrebu pomáhať iným to neovplyvní a budem sa snažiť radiť aj naďalej.
Mám skôr pocit, že som sa Ťa dotkol osobne, pretože môj príspevok išiel hneď za Tvojím, za čo sa ospravedlňujem.
To
Dalo1970
Ak si nastavenia nenašiel v Biose, tak stále platí čo som už povedal:
Tech píše:
stiahni si HDDScan a tam klikneš na lupu -> features -> a tam sa pozri ako je to nastavené, ak to zmeníš a po reštarte to bude na pôvodných hodnotách, môžeš využiť "Build Command Line" ktorý dáš do Startup-u a vždy po reštarte sa to zmení na Tvoje nastavené hodnoty.