Caute!
Mam maticnu asus m4a785td-m evo s onboard grafikou hd4200.
vyrobca maticnej dosky pise ze podporuje ati crossfire X a tak by teoreticky mala existovat nejaka graficka karta ktora by mala fungovat spolu s tou mojou onboard, lenze na strankach ati moja grafika ani moj čipset-785G.
a vies co je CFX? dve zapojena vga karty prepojene cf mostikom na jednej doske, tvoja doska podporuje cfX na pci-e slotoch, teda musis mat k dispozicii dve grafiky na jednej doske, integrovana vga na doske ti sluzi ako hybrid cf
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
na crossefire X musis mat dve grafiky - vid prvy obrazok, zapojene v pci-e slote na jednej doske - to je podmienka inak to cfX nie je
u teba to funguje ako hybrid crossefire teda teraz tvoja integrovana hd4200 spolupracuje ako akcelator s grafikou, ktoru mas pichnuti v pci-e slote, ak tam ovsem nejaku mas lebo to som sa nedocital ci mas graficku kartu alebo nie
_________________ book: HP Probook 470 G0, cpu: i5-3230M, gpu: intel HD 4000 + amd HD 8750m, ram: 8GB ddr3, ssd samsung 850 evo 250GB + ssd crucial m4 128GB, os: Win 10 Pro 64bit Fén: Samsung Galaxy S8 black 64GB Car: Ford S-Max 1.8 TDCi @ 160 PS poradenstvo cez SS neposkytujem, lebo uz ma ubijate s tolkymi SS, nechajte to na forum, dakujem za pochopenie
Ou chcel by som sa ospravedlnit ale preklikol som temu za to som nevedel o com pises ja som pisal o tom hd3850 fakt sory ale aspon viem nieco nove diky v kazdom pripade