[ Príspevkov: 15 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
NapísalOffline : 01.01.2015 11:21 | Fromular

Ahoj potreboval by som poradiť. Potrebujem formulár ktorý vpíše názov stránky do tohoto php kódu : $soubor=fopen("clanky/.sem_formular_vloží_názov.php", "w+").
A potrebujem aby hneď vložil ten kód aj toto :
Kód:
<ul id="telo">
    <?php include('body.php'); ?>
</ul>
Mimo chodom tento kód je incloude ten vitiahne potrebné dáta zo súboru
Sice tie php ešte nemám vytvorené ale potrebujem tento princíp. ďakujem
PS: Môže byť aj v <?php include('body.php'); ?> namiesto php aj html ?<?php include('body.html'); ?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Fromular

Registrovaný: 20.06.11
Prihlásený: 24.05.16
Príspevky: 792
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 01.01.2015 16:16 | Fromular

ano moze sa v include pouzivat aj html subor
co sa tyka toho formularu, tak to som troska nepochopil, co vlastne potrebujes
myslis klasicky formular, ktory odosles napr. ako kontaktny formular alebo nieco ine
ak to tak tam sa na to pouziva $_POST


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 01.01.2015 21:23 | Fromular

Ja potrebujem formular ktory nahradi "subor.php" v tom skripte na vytvorenie dokumentu inim nazvom ktory zadom do toho formurala, riadka... . Čize vyplnim formular odošlem a vytvori mi subor.php.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Fromular

Registrovaný: 20.06.11
Prihlásený: 24.05.16
Príspevky: 792
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 01.01.2015 21:25 | Fromular

cize to ma len premenuvavat subor.php?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 01.01.2015 21:32 | Fromular

Ano.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Fromular

Registrovaný: 20.06.11
Prihlásený: 24.05.16
Príspevky: 792
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 01.01.2015 21:40 | Fromular

tak najjednoduchsie sa da asi tak, ze budes includovat nejaky subor do ktoreho sa bude zapisovat dalsi include v ktorom bude ta adresa zadana vo formulari


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 01.01.2015 21:56 | Fromular

Ja ešte neovladam tak dobre php. Prosim nemohol bi si to urobiť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Fromular

Registrovaný: 20.06.11
Prihlásený: 24.05.16
Príspevky: 792
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 01.01.2015 21:59 | Fromular

jednoducho pouzijes fopen na zapis udajov do suboru a tam das do includu ten subor, ktory sa zapisal podla toho co bolo zadane vo formulari pomocou $_POST


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 01.01.2015 22:16 | Fromular

Ale ja mam problem s formularom ktory nahradza subor.php


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Fromular

Registrovaný: 20.06.11
Prihlásený: 24.05.16
Príspevky: 792
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 01.01.2015 22:18 | Fromular

aky problem?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 01.01.2015 22:42 | Fromular

Ja ten formular neviem robiť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Fromular

Registrovaný: 20.06.11
Prihlásený: 24.05.16
Príspevky: 792
Témy: 58 | 58
Bydlisko: Košice
NapísalOffline : 01.01.2015 22:43 | Fromular

tak sa to musis naucit alebo si na to niekoho najst kto ti to urobi


Offline

Skúsený užívateľ
Skúsený užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.11.07
Prihlásený: 20.08.16
Príspevky: 1719
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 01.01.2015 23:14 | Fromular

Prečo nepoužiješ nejaké overené CMS? (pretože nemôžeš do php dávať nejaké dáta a spoliehať sa na to, že tam vždy bude len bezpečný kód)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 06.02.14
Prihlásený: 16.11.17
Príspevky: 451
Témy: 9 | 9
NapísalOffline : 02.01.2015 9:05 | Fromular

mas na to vytvaranie novych suborov s tym istym obsahom nejaky konkretny dovod? nestacilo by to spravit dynamicky s jednym suborom?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 01.01.15
Prihlásený: 25.03.15
Príspevky: 7
Témy: 1 | 1
Napísal autor témyOffline : 02.01.2015 9:50 | Fromular

Preto lebo potrebujem na web ktori som vytvoril a nechcem nejaky CMS!!!!!!!!!!!!!!Leboma do nekonečna vytvarať stranky preto to potrebujem.

// Spojený príspevok Sob 03.01.15 21:39

Nemohol by mi stím niekto pomôcť ?
Keď je to zamknuté tak do Sukromnej správy.


 [ Príspevkov: 15 ] 


Fromular




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF