[ Príspevkov: 14 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
NapísalOffline : 02.08.2009 17:20 | file_get_contents ?

takze mam kod

Kód:
<?
$content=file_get_contents("http://www.google.com",FALSE,NULL,0,20);
echo $content;
?>


a teraz chem zobrazit napr. v MOJSUBOR.TXT zobrazit pismena od 20 po 50 pismeno ... ako nato ??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_get_contents ?

Registrovaný: 02.08.09
Prihlásený: 24.05.15
Príspevky: 84
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Plymouth, UK
NapísalOffline : 02.08.2009 17:27 | file_get_contents ?

substr ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.08.2009 17:36 | file_get_contents ?

ok dakujem a ako by som tam dal to ze od 20-50 ??
tu je iba napr echo $string[48]; ale ja to potrebujem od-do :(


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_get_contents ?

Registrovaný: 02.08.09
Prihlásený: 24.05.15
Príspevky: 84
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Plymouth, UK
NapísalOffline : 02.08.2009 17:41 | file_get_contents ?

Kód:
<?
$content=file_get_contents("http://www.google.com",FALSE,NULL,0,20);
$content = substr($content,20,50);
echo $content;
?>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.08.2009 18:32 | file_get_contents ?

Oka dikes :) a este ako by som spravil ze mam text na stranke napriklad Service is offline a ja to prepnem napr cez $_GET['service'] teda vysledok bude index.php?service=offline alebo index.php?service=online a ono sa to nejako ulozi :) alebo to treba zapisat do txt suboru a z toho to potom citat ??

Currently <?php echo $service_status ?> (tu ukaze bud off, alebo on)

DAKUJEM :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_get_contents ?

Registrovaný: 02.08.09
Prihlásený: 24.05.15
Príspevky: 84
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Plymouth, UK
NapísalOffline : 02.08.2009 18:36 | file_get_contents ?

to akosi nechapem :) .. co myslis ze ty to preprnes? ... a co presne sa stane potom? .... nemas DB?


_________________
Laptop: Dell Inspiron 15R 5537, SolydK 64-bit
Fón: SONY Xperia Z1 Compact Lime
Tablet: Lenovo Yoga 10HD
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.08.2009 18:39 | file_get_contents ?

Takze prepnem ked kliknes na link napr. index.php?service=offline a vysledok bude ze na stranke sa ukaze Currently Offline a ked das index.php?service=online tak vysledok je Currently online ... DB ? neviem ako by som to v tom spravil :(


Ide o to aby som tym index.php?service= dokazal menit text na stranke ... alebo to treba zapisat do DB a potom citat z DB ...


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_get_contents ?

Registrovaný: 02.08.09
Prihlásený: 24.05.15
Príspevky: 84
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Plymouth, UK
NapísalOffline : 02.08.2009 18:42 | file_get_contents ?

lol ... no mas dve moznosti ... bud to to spravis pomocou suboru, co je na xyz riadkov viac, aj ked to nespomaluje pri jednom znaku system az tak velmi...

alebo si vytvoris v DB novy stlpec, napriklad niekde kde mas nastavenia stranky, pomenujes ho napr. service_status a potom mozes iba ukladat 0 a 1 ci Y alebo N ...ktoru moznost teda vyberas? :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.08.2009 18:44 | file_get_contents ?

Databázu :)

:D lenze ako ... ja som lama v DB :D

Aj ked si myslim ze by sa to dalo citat aj z txt suboru nie ??

Tym ze by som dal service=online by sa zapisalo do txt suboru slovo online cez fwrite alebo nie ??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_get_contents ?

Registrovaný: 02.08.09
Prihlásený: 24.05.15
Príspevky: 84
Témy: 10 | 10
Bydlisko: Plymouth, UK
NapísalOffline : 02.08.2009 18:58 | file_get_contents ?

hej...no vidis ... ved to zvladnes aj sam :D ... a daj si cislo ... trebars 0 bude symbolizovat offline a 1 online


_________________
Laptop: Dell Inspiron 15R 5537, SolydK 64-bit
Fón: SONY Xperia Z1 Compact Lime
Tablet: Lenovo Yoga 10HD
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 02.08.2009 19:05 | file_get_contents ?

:D nieco som nasiel :D

Kód:
 if($success == 1) {
    $filename = "./mojtext_status.txt";
    $somecontent = "Online";
    if($handle = fopen($filename, 'w+')) {
      fwrite($handle, $somecontent);
      fclose($handle);
    } else {
      $success = 0;
      $result = "Changed";
    }
  }

uz to len nejako spojit :D
ale ako dalej :D

Kód:
   switch($_GET['a']){
      case '1':
         info();
         break;
   }

   function info(){
      global $info;
   $filename = "./mojtext_status.txt";
    $somecontent = "Online";
    if($handle = fopen($filename, 'w+')) {
      fwrite($handle, $somecontent);
      fclose($handle);
   }


toto tiez nefachci :D


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 11.01.09
Prihlásený: 19.11.17
Príspevky: 363
Témy: 178 | 178
Bydlisko: BB
Napísal autor témyOffline : 03.08.2009 10:10 | file_get_contents ?

<?
$content=file_get_contents("http://www.google.com",FALSE,NULL,0,20);
$content = substr($content,20,50);
echo $content;
?>

a ako zistim ze ktore je to 0 az 20 alebo 500 az 600 pismeno ??


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 14.10.10
Prihlásený: 14.10.10
Príspevky: 1
Témy: 0 | 0
NapísalOffline : 14.10.2010 18:23 | file_get_contents ?

potreboval by som cely zdrojovy kod, ktory mi dokaze okopirovat text dajme tomu od 0-50 znaku z napr. stranky sokker.org.

neviete mi niekto poradit?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
file_get_contents ?

Registrovaný: 26.12.06
Prihlásený: 30.10.17
Príspevky: 4009
Témy: 181 | 181
Bydlisko: Nitra / Bra...
Vek: 24
NapísalOffline : 14.10.2010 18:31 | file_get_contents ?

nech sa páči
http://www.pcforum.sk/post-vp636681.html#636681


_________________
Sorry za prelkepy
 [ Príspevkov: 14 ] 


file_get_contents ?




© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF