[ Príspevkov: 20 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
NapísalOffline : 29.05.2006 19:47 | FI SubSilver

Pocuj JanoF .... M@rek mi pisal, ze je vela problemov s tymto stylom ... nepomohol by si mi ???

Zatial nejde "len" visual confirmation .... ako sa to da vyriesit nevies ??? nezobrazuje ho


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.05.2006 19:50 | FI SubSilver

ano je snim vela problemov lebo je stary a neaktualizovany, musis si tu vizualizaciu pridat, trebars so subSilveru a upravit tak aby sa vsetko dobre zobrazovalo... subor to je tusim profile_add_body.tpl


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 29.05.2006 20:01 | FI SubSilver

takze mi ho odporucas zmenit? :D .... ale pekny ... a jednoduchy ... nemas nejaky taky do zalohy? pls :)


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.05.2006 20:07 | FI SubSilver

gumy_1337 píše:
takze mi ho odporucas zmenit? :D .... ale pekny ... a jednoduchy ... nemas nejaky taky do zalohy? pls :)
nie, naco, ma jednoduchost subsilveru, je odlisny od neho a pritom nieje vycackany a je pekny, ak chces aby stal zato tak sa snim musis velmi dlho hrat, co ci mam do zalohy?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 29.05.2006 20:16 | FI SubSilver

napr BlueDim je pekny, ale ma ho hojko ... moc nechcem mu ist do biznisu :) ......


ved aj mne sa velmi paci ... a je jednoduchy to viem tiez


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.05.2006 20:19 | FI SubSilver

gumy_1337 píše:
napr BlueDim je pekny, ale ma ho hojko ... moc nechcem mu ist do biznisu :) ......


ved aj mne sa velmi paci ... a je jednoduchy to viem tiez
patent na themy nema nikto, su pod GPL ak sa nemylim, cize ak je nejaky styl volne siritelny, tak si nanho nemoze nikto robit pravomoci, je zasa pravda ze je blbe ked ma kazde forum ten isty dizajn cize z toho pohladu by som potom hladal nieco co nema nikto a tym byt unikatny aspon na nejaky cas :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 29.05.2006 20:22 | FI SubSilver

jo mam nejake platene zadara ... ale uz som to vyriesil .... dam tam SubSilverPlus a zmenim si ho, aby vyzeral, ako FI :) ,.... to je podla mna najjednoduchsie ....



to JanoF osobne: :) ... uniforum uz ne je .. idem na novo ... nowarez, ak chces menit ikonku, budem rad :) ozvy sa na PM, dam icq :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 29.05.2006 21:56 | FI SubSilver

mam taky problemik ...... ako upravim SS++ header, ako ma FI .. ??? .... hral som sa s tym, ale moc mi to neslo


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 29.05.2006 22:38 | FI SubSilver

gumy_1337 píše:
mam taky problemik ...... ako upravim SS++ header, ako ma FI .. ??? .... hral som sa s tym, ale moc mi to neslo
pouzi overall_header.tpl a overall_footer.tpl z fi subsilvru a nahraj ho do ss+ tak by to malo fungovat


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 14:22 | FI SubSilver

som skusal len header ... tak dik .. zatim :) skusim


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 14:46 | FI SubSilver

ee ... nejde to ... ved kukni http://svkteam.xhosting.cz/svkteam/


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.05.2006 15:22 | FI SubSilver

gumy_1337 píše:
ee ... nejde to ... ved kukni http://svkteam.xhosting.cz/svkteam/
samozrejme musis zmenit aj css v headry ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 15:34 | FI SubSilver

no tka kaaaamo ... ja viem, ze som lama ..... ale zase prehanas ... myslis, ze ma to nenapadlo ??? ze ked davam z ineho templatu, tak treba prepisat cestu imageov ??? ...



to mam :)


ale vazne ... kukni mam to takto overal_header:
Kód:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="{S_CONTENT_DIRECTION}">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={S_CONTENT_ENCODING}" />
<meta http-equiv="Content-Style-Type" content="text/css" />
{META}
{NAV_LINKS}
<title>{SITENAME} :: {PAGE_TITLE}</title>
<link rel="stylesheet" href="templates/subSilverPlus/{T_HEAD_STYLESHEET}" type="text/css" />
<!-- BEGIN switch_enable_pm_popup -->
<script type="text/javascript">
<!--
   if ( {PRIVATE_MESSAGE_NEW_FLAG} )
   {
      window.open('{U_PRIVATEMSGS_POPUP}', '_phpbbprivmsg', 'HEIGHT=225,resizable=yes,WIDTH=400');;
   }
//-->
</script>
<!-- END switch_enable_pm_popup -->
</head>
<body>
<a name="top" id="top"></a>
<table class="bodyline" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td>
<table class="topbkg" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
<tr>
<td><a href="{U_INDEX}"><img src="templates/subSilverPlus/images/phpbb2_logo.jpg" border="0" alt="{L_INDEX}" title="{L_INDEX}" width="240" height="110" /></a></td>
<td align="center" width="100%">&nbsp;</td>
</tr>
</table>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="2">
<tr>
<td align="center" class="topnav">&nbsp;<a href="{U_FAQ}">{L_FAQ}</a>&nbsp; •&nbsp; <a href="{U_SEARCH}">{L_SEARCH}</a>
&nbsp;• &nbsp;<a href="{U_MEMBERLIST}">{L_MEMBERLIST}</a>&nbsp; •
&nbsp;<a href="{U_GROUP_CP}">{L_USERGROUPS}</a>
<!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
&nbsp; • &nbsp;<a href="{U_REGISTER}">{L_REGISTER}</a>
<!-- END switch_user_logged_out -->
&nbsp;• &nbsp;<a href="{U_PROFILE}">{L_PROFILE}</a>&nbsp; • &nbsp;<a href="{U_PRIVATEMSGS}">{PRIVATE_MESSAGE_INFO}</a>&nbsp;
• &nbsp;<a href="{U_LOGIN_LOGOUT}">{L_LOGIN_LOGOUT}</a></td>
</tr>
</table>
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" class="tbl"><tr><td class="tbll"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="8" height="4" /></td><td class="tblbot"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="8" height="4" /></td><td class="tblr"><img src="images/spacer.gif" alt="" width="8" height="4" /></td></tr></table>
<table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="10">
<tr>
<td>


vidis tu nieco zle?


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.05.2006 15:38 | FI SubSilver

ja nevravim cestu imagov ale class="" tak to co je medzi uvodzovkami tzv. css :)


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 15:46 | FI SubSilver

noooo tak sme sa pohli .. treba pomalicky na mna :D ... ale trebarz: class="tblbot" mam zmenit na? .... lebo to v SS+ ani nebolo :)


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.05.2006 15:47 | FI SubSilver

to uz si zmen podla css ktore mas v ++ ;) to ja neviem


_________________
SilverStone SST CS01 | Corsair SF600 600W SFX | ASRock X99E-ITX/ac | Intel Xeon E5-2683 v4 (16 Cores / 32 Threads) & Noctua NH-U9DX i4 | Kingston HyperX Savage 32 GB DDR4 2400 MHz | PNY NVIDIA Quadro K1200 DP 4 GB DDR5 | Intel SSD 750 1.2 TB NVMe & Intel SSD 730 240 GB SATA & Seagate BackUp Plus Portable 12 TB USB | 31.5" 4K LCD EIZO FlexScan EV3237 & 2 x 24" LCD EIZO FlexScan EV2451 | Ergotron LX Wall Mount Keyboard Arm | Logitech Craft | Logitech Wireless G700s | Harman Kardon Nova | Microsoft Windows 7 Ultimate | APC Back-UPS ES 700 | Lenovo ThinkPad X250 - Intel Core i7 5600U, 8 GB DDR3 1600 MHz, Intel HD Graphics 5500, SanDisk SSD 512 GB, 12.5 FHD LED IPS, WWAN 3G 4G LTE, Microsoft Windows 7 Ultimate | Nintendo Classic Mini | BlackBerry Passport 96 GB
Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 15:51 | FI SubSilver

ved to, ze ani ja neviem ... :)


Offline

Prevádzkovateľ fóra
Prevádzkovateľ fóra
FI SubSilver

Registrovaný: 01.05.05
Príspevky: 12424
Témy: 1447 | 1447
Bydlisko: Bratislava
Vek: 32
NapísalOffline : 30.05.2006 15:53 | FI SubSilver

gumy_1337 píše:
ved to, ze ani ja neviem ... :)
otvorim si index_body.tpl popripade css subor a tam to mas ;)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 15:55 | FI SubSilver

jo, ale vobec neviem, ktore su ktore ..... ale to vazne kvoli tomu mi nezobrazuje pozadie a tie obrazky pozadia? ... neskusim stary overal_header ?? s originalu ?


Offline

Užívateľ
Užívateľ
FI SubSilver

Registrovaný: 10.04.06
Prihlásený: 05.06.11
Príspevky: 212
Témy: 7 | 7
Bydlisko: Poprad, Slo...
Napísal autor témyOffline : 30.05.2006 16:09 | FI SubSilver

oh man ... thx very much ... now it looks gr8 :) ..... stacilo pridat par riadkov z fi .css do ss+ .css :) diky


 [ Príspevkov: 20 ] 


FI SubSilver



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Fi subSilver - SK tlačítka

v Redakčné systémy

0

508

11.10.2008 19:06

Risho_rk

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

PhpBB templates FI subsilver problém

v Redakčné systémy

2

272

12.07.2007 8:37

Toxic

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Ako zmeniť styl z prosilveru na subsilver

v Redakčné systémy

2

120

02.10.2013 20:05

SamerLp



© 2005 - 2017 PCforum, edited by JanoF