FB strankaZdravim. Zalozil som si na FB stranku cez moj osobny ucet. Ako sa da stranka spravovat alebo prihlasit sa do nej mimo mojho uctu? Lebo ked sa odhlasim z FB a vyskoci zakladna obrazovka je tam nizsie moznost zalozit stranku ale neviem ci je to samostatna stranka bez potreby osobneho uctu. Ide mi o to ze mi nejde prepojit instagram so strankou ale len s osobnym uctom. Prito ked nainstalujem do mobilu apku FB page tak sa da spravovat stranka normalne. Viete poradit? Stránka sa bez osobného účtu spravovať nedá Kedy si sa mi dalo prepnut konto a pouzival som stranku ako keby to bol osobny ucet mohol som tak davat paci sa mi to na ine stranky ako moja stranka nie osobny ucet. To sa da stale, staci rozrolovat tu zalosku ako mas aj odhlasit sa, tam je nazov stranky a staci na to kliknut To ano ale nema to vsetky funkcie ako osobny ucet, kedysi si mohol ako stranka komentovat inym strankam prispevky Stále môžeš, len musí byť verejná. Nemôžeš komentovať (ako stránka) svojich priateľov. Viem ze co som mal kedysi stranku asi 5 rokov dozadu tak som bol prihlaseny ako stranka a mohol som pisat ludom. Teraz mi to nejde ...
FB stranka
|