[ Príspevkov: 27 ] 
AutorSpráva
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
NapísalOffline : 17.06.2007 15:12 | prva stranka

moja prva stranka :)
http://img99.imageshack.us/my.php?image=strankasj8.jpg


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 02.10.06
Prihlásený: 10.06.18
Príspevky: 2213
Témy: 113 | 113
Bydlisko: PORTUGAL --...
NapísalOffline : 17.06.2007 16:41 | prva stranka

Toxin_SK píše:


ved to je iba fotografia!!


_________________
Desktop: CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 17.06.2007 19:10 | prva stranka

http://toxinsk.own.cz/


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 21.04.07
Prihlásený: 02.05.11
Príspevky: 204
Témy: 26 | 26
NapísalOffline : 17.06.2007 19:17 | prva stranka

Treba na nej ešte veľa pracovať :)


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 17.06.2007 19:28 | prva stranka

jj :oops: :)


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 13.06.07
Prihlásený: 16.09.07
Príspevky: 13
Témy: 4 | 4
NapísalOffline : 18.06.2007 12:47 | prva stranka

...vypada to ako keby si to robil vo Word-e :roll:


Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.06.2007 13:21 | prva stranka

Robil to v PSPade (pozri si kód), ale... máš tam dvakrát HEAD (a aj všetky META tagy v ňom), to snáď nemyslíš vážne. To, že tá stránka je neskutočne zlá, som prehliadol, každý sme nejak začínali, ale takéto chyby v kóde sú neprípustné aj pre začiatočníka.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 18.06.2007 18:29 | prva stranka

To ze je tam 2xhead je v tom ze su tam naraz 2stránky, pretoze som nevedel ako spravit poriadne menu :oops: spravil som to cez nejjaky script

//btw: teraz ked som kukol zo stranky ten kod tak to naozaj vypada hrozne :oops:


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 02.10.06
Prihlásený: 10.06.18
Príspevky: 2213
Témy: 113 | 113
Bydlisko: PORTUGAL --...
NapísalOffline : 18.06.2007 18:37 | prva stranka

neboj nauci sa


_________________
Desktop: CPU: Intel C2D E7200 Cooler: AC Freezer 7 Pro MB: Asus P5Q-PRO VGA: ATI sapphire HD4850 RAM: OCZ DDR2 PC2-8000 /1000 MHz/2x2GB Platinum Edition HDD: Samsung HD753LJ 750GB LCD: Samsung SyncMaster 2232BW PSU: OCZ Stealth X Stream 500W DVD-RAM: Asus DRW-2014L1T Case: NOX COOLBAY Windows series Audio: Logitech x-230 Mys: A4TECH X-710BF Keyboard: Logitech Media Keyboard 600 Webcam+mic: Logitech S5500 pro OS: Windows XP PRO SP3 & Windows Vista Ultimate SP1 64bit
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 30.11.06
Prihlásený: 22.12.09
Príspevky: 762
Témy: 30 | 30
Bydlisko: ratnovce so...
NapísalOffline : 18.06.2007 18:45 | prva stranka

Rada na zaciatok - zacni sa ucit css ;)
Ano , vsetci sme nejak zacinali...(moja prva stranka bola len velka tabulka)


Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.06.2007 19:43 | prva stranka

Naučiť sa to naučí, ale...
moja prvá stránka bola oničom, ale takú chybu ako dve hlavičky (head) som tam proste neurobil, to je fakt základ.

A to menu... však tamto je úplne obyčajné menu, čo si na ňom robil cez JavaScript? Keby to bolo nejaké rolovacie, alebo tak, to pochopím, ale toto?
Background máš jeden veľký obrázok - to je dosť divné a ten kód, na tom zapracuj - napr na tých štýloch:
Kód:
<style type="text/css"> h1 {color: green}
</style>
<style type="text/css"> h2 {color: #938012}
</style>


Nemusíš vedieť všetko naraz, ale nauč sa robiť poriadok v kóde.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 18.06.2007 19:51 | prva stranka

bol to nejaky php script, ja len potrebujem menu do ktoreho mozem pridat nejaku dalsiu stranku bez toho aby som to zapisoval do kazdej jednej, ale len do jednej stranky aby to bolo richlejsie...

btw: stale neviem si poradit a neviem to nikde najst, ako sa da spravit nieco ako na tejto stranke: http://www.branomojsej.sk (blbi priklad :))
proste ze ta stranka je zmensena a uprostred. vidim to skoro vsade ale nikde nevidim zeby o tom pisali...


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 30.11.06
Prihlásený: 22.12.09
Príspevky: 762
Témy: 30 | 30
Bydlisko: ratnovce so...
NapísalOffline : 18.06.2007 19:58 | prva stranka

Tak:
1. Prestuduj jakpsatweb a zacni studovat zdrojaky kvalitnych stranok napr. na www.cssmania.com
2. Zacni robit layout stranky pomocou divov a css (na semantiku sa zatial vyprdni), teda proste spravis napr:
Kód:
....
<div id="hlavicka"><h1>Toto je MOJA stranka</h1></div>
....

a potom v css nastylizujes pre #hlavicka a celu stranku zarovnas na stred:
Kód:
body {
 text-align:center;
 margin:0 auto;
}

#hlavicka {
 width:750px;
 height:120px;
}


Atd, atd,... Proste treba studovat...


Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.06.2007 19:59 | prva stranka

Myslíš, že nie je na celú šírku okna prehliadača? Niečo ako moja osobná stránka - http://shaggy.starehry.sk ?
To len nastavíš šírku (width) hlavného DIVu (v mojom prípade) na presný počet pixelov.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 18.06.2007 22:48 | prva stranka

jj diki, funguje to :) a to menu? :oops:


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 18.06.2007 23:42 | prva stranka

menu? no menu urobíš pomocou funkcie include.
Čiže v index.php bude mať niekde DIV, do ktorého pôjde menu:

Kód:
<div> <?php include("stranky/menu.php") ?> </div>


a napr. v adresári STRANKY budeš mať súbor menu.php a v ňom bude čisto HTML kód toho menu, čiže:

Kód:
<a href="strana1.php">Strana 1</a><br>
<a href="strana2.php">Strana 2</a>


Takže ten prvý DIV s tým includom budeš mať na všetkých stránkach a potom už budeš meniť iba súbor menu.php a prejaví sa ti to automaticky na všetkých stránkach.

Je to samozrejme primitívny príklad a dalo by sa to aj lepšie urobiť, ale na začiatok som sa ti to snažil vysvetliť čo najjednoduchšie, dúfam že si to pochopil (mne to bolo tiež tak nejak vysvetlované, tak som sa to snažil napísať ako pre úplného začiatočníka).


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.06.2007 13:14 | prva stranka

j takto mam spravenu terajsiu stranku :) chybu som spravil tam, ze som tam dal body a hlavicku tak preto si nasiel v kode mojej stranky 2xbody, 2xhlavicku :) potreboval som tam dat nejake attributy myslim lebo do toho menu som daval vsetko a ostatne stranky boli len nejaky ten div taktiez z hlavickou a body kde som pisal text. asi to musim spravit cez *.css subor, vsak? myslim styl, obrazky co tam ostanu..


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.06.2007 14:18 | prva stranka

Hej, všetko je najlepšie robiť cez css, tam si pekne nadefinuješ štýly pre odkazy, pre hlavný text a tak... začni študovať na jakpsatweb.cz/css/ a určite sa niečo naučíš.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.06.2007 15:09 | prva stranka

jj vsak z tade sa ucim :) aj www.tvorba-webu.cz


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.06.2007 16:36 | prva stranka

Toxin_SK píše:
jj vsak z tade sa ucim :) aj www.tvorba-webu.cz


//problem
index
Kód:
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
  <head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
    <meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
    <title>
    </title>
   <link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css" />
  </head>
  <body>
    <div id="hlavne">
      <div id="hlavicka">
        <h1>Toto je MOJA stranka</h1
          <br>
          <br>
          <br>
          <br>
          <br>
          <br>aa>
      </div>
    </div>
  </body>
</html>


style.css
Kód:
#hlavne {
 text-align:"center";
 margin:"auto";
}

#hlavicka {
 background-color:"purple";
 width: "750px";
 text-align:"center";
 height: "120px";
}


v mozzile´zobrazuje takto http://img233.imageshack.us/my.php?image=mozillaoz7.jpg

a v IE: http://www.dropshots.com/photos/312442/ ... 072627.jpg

kde je problem?


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.06.2007 16:51 | prva stranka

Farby ti odporúčam dávať cez hex kód (čiže napr biela je #FFFFFF) a ešte si naštuduj aj chyby pri zobrazovaní v IE (hlavne v IE6):

http://ie-brouci.dero.name/

Napr jeho problém s marginom a tým, že iný "okraj" ti to dá vo FF a iný v IE.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.06.2007 16:54 | prva stranka

tak to by som robil cez tabulku (v tvojom prípade)
//----//
inak zle to maš usporiadané teda:
1. hore máš obrázok, ktorý je nenormálne veľký ja by som ho zmenšil nech vidno aj obsah a netreba scrollovať
2. menu je dosť slabe
3. obsah stránky - úbohý
4. mám rád keď je na stránke uvedené kto to urobil
5. ten nápis hore zelenou farbyu by som dal do úvodu
//
čo sa mi páči páči sa mi pozadie diviek s obsahom


Offline

Čestný člen
Čestný člen
prva stranka

Registrovaný: 21.02.06
Prihlásený: 08.12.14
Príspevky: 5405
Témy: 30 | 30
Bydlisko: Bratislava
NapísalOffline : 19.06.2007 17:00 | prva stranka

Cez tabuľky? V tomto prípade ani NÁHODOU!
Je to niečo čo sa má dávať do tabuliek? Sú to nejaké výsledky, alebo tak? NIE! Do tabuliek patria tabuľkové dáta, nie dizajn, tak tu prosím neraď niečo, čo ich môže pomýliť.


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 30.11.06
Prihlásený: 22.12.09
Príspevky: 762
Témy: 30 | 30
Bydlisko: ratnovce so...
NapísalOffline : 19.06.2007 17:05 | prva stranka

V css davaj atributy bez uvodzoviek...teda nie width: "750px"; ale width: 750px;


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.06.2007 17:29 | prva stranka

shaggy píše:
Cez tabuľky? V tomto prípade ani NÁHODOU!
Je to niečo čo sa má dávať do tabuliek? Sú to nejaké výsledky, alebo tak? NIE! Do tabuliek patria tabuľkové dáta, nie dizajn, tak tu prosím neraď niečo, čo ich môže pomýliť.

nevšimol som si druhú stranu reagoval som na menu


Offline

Užívateľ
Užívateľ
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 21.02.07
Prihlásený: 21.02.10
Príspevky: 3986
Témy: 96 | 96
NapísalOffline : 19.06.2007 17:30 | prva stranka

maš tam jedne riadok ktorý mi láme hlavu
<br>aa>


Offline

Užívateľ
Užívateľ
prva stranka

Registrovaný: 28.08.06
Prihlásený: 22.04.13
Príspevky: 530
Témy: 67 | 67
Napísal autor témyOffline : 19.06.2007 18:36 | prva stranka

neviem ako som tam dostal ten > ale v kode neni :)


_________________
Procesor: AMD Athlon A64 3500+ 64-bit Orleans BOX socket AM2; Zakladna doska: ASUS M2V-MX, VIA K8M890, DualChannel DDR2 800, VGA + PCIe x16, SATA II RAID, USB2.0, GLAN, mATX scAM2; Graficka karta: SAPPHIRE ATI Radeon X1650PRO, 512 MB DDR2, PCI Express x16, 2xDVI/ TV-out; Pevny disk: Hitachi (IBM) Deskstar 7K160, 160GB, SATA II NCQ, 8MB cache, 7200ot, HDS721616PLA380; Dinamicka pamet: 1+1GB DDR2 667MHz PC5400 A-DATA; Zdroj: GEMBIRD 350W CCC-PSU10-12, 120mm větrák, SATA + LGA; Monitor: Xerox CRT 17
 [ Príspevkov: 27 ] 


prva stranka



Podobné témy

 Témy  Odpovede  Zobrazenia  Posledný príspevok 
Táto téma je zamknutá, nemôžete posielať nové príspevky alebo odpovedať na staršie.

Moja prva stranka

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1 ... 10, 11, 12 ]

v Webdesign

343

6833

28.03.2008 19:00

dadmtb

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vaša prvá stránka

v Webdesign

8

886

02.02.2007 19:17

p360t

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prva webstranka

v Webdesign

8

627

19.03.2010 16:04

XerXes

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prvá fodbalová liga.

v Šport a pohyb

10

1183

16.03.2006 16:56

jaffar

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prvá flexibilná batéria

v Novinky

5

250

19.01.2013 17:45

Semp

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Moja prvá zostava

v PC zostavy

13

446

22.08.2016 16:16

Daldoslaw

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prva PC zostava

v PC zostavy

12

454

16.05.2012 12:22

El_Silver

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Vasa prva hra

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v Počítačové hry

57

2611

08.09.2007 17:01

Brunos

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Synologic DS218j - prvá inštalácia

v Pevné disky a radiče

6

750

03.12.2018 19:49

mara007

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Moja prvá PC zostava

[ Choď na stránku:Choď na stránku: 1, 2 ]

v PC zostavy

49

1106

20.01.2018 8:40

Teroo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

prva (?) napalovacka na rozhranie SATA

v Novinky

15

1685

11.09.2006 9:14

Ingenium Deerro

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

moja prva kupa notebook-u ....... :)

v Notebooky a netbooky

11

593

25.12.2009 22:20

Xiao Zhuänjiä

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

K: Sennheiser PX 100 prva generacia

v Kúpim

0

97

21.09.2013 20:52

Prioritas

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prvá GeForce GTX 465 v obehu?

v Novinky

2

306

26.05.2010 18:59

LeaR

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prvá doména kompletne v arabčine funkčná

v Novinky

1

492

08.05.2010 18:09

Svolo

V tomto fóre nie sú ďalšie neprečítané témy.

Prvá Blu-ray kamera je od Hitachi

v Novinky

1

215

07.08.2007 12:04

hrasko



© 2005 - 2019 PCforum, edited by JanoF