...ake mate skusenosti s inymi naplnami ako originalnymi... mam problem:naplnil som cierny cartridge, vsetko OK prebehlo, bez problemov, ale ked som ho dal spat do tlaciarne tak vzdy mi ukazuje ze je prazdny a pouziva farebny toner... neviete poradit...??
Skús spustiť kalibráciu alebo niečo také cez SW k tlačiarni, prípadne skús preinštalovať ovládač na tlačiareň. Malo by to pomôcť.
BTW, toto je jeden z dôvodov prečo radšej investujem do origoš nového cartridgu
Intel Core i5-3450 | Gigabyte GA-Z77M D3H | Kingston 8GB 1600MHz DDR3 | Sapphire HD7850 2GB | 2x ADATA SX900 256GB | WD MyCloud 4TB | 27" AOC | Cooling by GELID Apple iPhone 6s 32GB | 2005 Ford Focus II 1.8TDCi Panther Black S-packet
"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Nepomoze...musis v tej cartridgi vyresetovat cip, aby podaval tlaciarni informacie o tom, ze je plna. Cip si totiz pamata poslednu hodnotu - prazdnu cartridge. Niektore tlacky (vratane tvojej) vedia nedostatok ciernej vykryt miesanim z ostatnych farieb. Neviem ake mas cartridge, ale postup na reset cipu sa da vygooglit na nete, uspesnost je asi 50%, hlavne v pripade EPSON tlaciarni. Pri tych sa ani neoplati babrat sa s repas. naplnami alebo znova plnit povodne, lebo tie tlacky su na ine ako origos naplne strasne citlive.
Ako vravim, raz som zahliadol nieco na nete....prelepovali sa tam piny na cartridgi, potom sa strcila do tlacky, a ta si myslela ze je zase plna...
lenze neviem, kde som to videl, bolo to tak rok dozadu
no ja v celom baleni co som kupil nic take nemam, a ani zmienka nikde o ziadnych pinoch nie je...kuaa... hladal som dost na viacerych forach a na google ale nic som ohladom toho nenasiel
a ani nenajdes, inktec su repasy, nie original naplne, tam ani neviem ci to vobec pojde oblbnut, mozu mat odlisne cipy...kua keby som len vedel, kde som vtedy ten navod nasiel