Mate niekto skusenosti s vytvorenim FB aplikacie? Mam taky problem, od 1.5.2015 skoncilo
http://www.rssgraffiti.com/ ziadna alternativa nie je dobra, pod svojim uctom spravujem asi 40 fb stranok, na kazdu sa pridavaju cez rss novinky, tak tomu bolo doteraz za pomoci rss graffiti. Pridavat obsah mozem za pomoci tokenu, lenze Graph API Explorer ma token s expiraciou 1 hodiny co je nepouzitelne. Cize som si vytvoril aplikaciu, zvolil si potrebne opravnenia co mi k tomu treba, vygeneroval token k tejto aplikacii, za pomoci neho som si vygeneroval long short token ci ako mu nadavaju, ten ma expiraciu 2 hodiny a za pomoci toho tokenu som si vygeneroval token bez expiracie a pomocou neho si mozem vygenerovat token ku vsetkym spravovanmy fan page strankam ci ako sa im nadava. Vsetko ide ako po masle, nemusim pouzivat uz ani rss skrz toho ze si to cronujem a spustam script priamo na servri. Problem je len ten, ze aplikacia bezi v develo mode, cize obsah ktory prida vidim len ja. Musim ju dostat do normalneho rezimu a musia ju schvalit. Vsade som sa ale docital, ze po zmene politiky na fasbuku je dost obtiazne schvalit aplikaciu. Vobec netusim co spravit, ako spravit kedze ta moja aplikacia je len pouzita na ziskanie tokenov bez expiracia a nic viac. Ziadny uzivatel fasbuku tu aplikaciu pouzit nemoze a ani nema ako. Vedel by niekto o nejakej moznosti, alebo o nejakom inom rieseni ako na to? Mozno sa to da ojekabatit aj bez pouzitia tokenu aplikacie, netusim. Token bez expiracie sa bez pouzitia aplikacie asi neda ziadnym sposobom vygenerovat, aspon som nic take nenasiel, nezistil ako inac na to.