Ahojte. Prave mam mysku gigabyte eco600 a ta mi nevyhovuje vobec, pretoze: 1. obcas spravi dvojklik alebo sa kurzor "trasie" (podlozku mam, steelseries) - toto je skor na reklamaciu ale chcem ju radsej vymenit. 2. absolutne mi nesedi ergonomia, pokial ju pouzivam cely den citim bolest v malicku. Nie je to ani doslova bolest ale velmi neprijemne napatie.
Nova mys by mala byt co najlepsie ergonomicka. Netreba mi ziadne doplnujuce tlacidla aj tak som ich nikdy nevyuzil, DPI a presnost su nepodstatne kedze podla mojej skusenosti pred tym som mal staru mysku genius za 5 eur, hralo sa mi s nou omnoho lepsie a nebolela ma z nej ruka. A na hry bude vyuzivana aj tak len minimalne. Boliet malicek ma zacal od kedy mam tuto gigabyte. Ani sa necudujem pretoze ho mam nepohodlne skrceny a neda sa nijak opriet.
Tusim ze existuju mysky, na ktorych sa da pohodlne opriet malicek aj palec, takze by som chcel vyskusat nieco take. Cim vacsia, tym lepsie, mam rad ked si polozim na mys celu ruku a nie ju drzim v 3 prstoch.
Nezalezi na tom, ci je s kablom alebo nie.
Rozpocet nemam presny chcel to najlacnejsie z coho ma nebude boliet ruka. Ocakavam ze sa vmestim do 40e.
_________________ CPU: Intel core i5 3470 GPU: Gigabyte N760OC-2GD MB: MSI B75A-G43 RAM: DDRAM3 8GB (2x4GB) TEAM RAM 1600MHz Elite Zdroj: Seasonic G Series 450W HDD: 500GB vybraty z notebooku Lenovo E531 i5-3230M N4IBPXS SSD:Samsung 840 Evo 250GB Case: Fractal Define R4 black pearl FAN: Cooler Master Hyper 212+ EVO DVD: SAMSUNG DVD±R/±RW/RAM SH-224DB SATA, černá, bulk OS: Ubuntu 12.04 64bit & Windows 7 Ultimate 64bit Monitor: Dell U2412m |